Kate Middleton este admirată de toată lumea, dar iata cat de frumoasa este prințesa Madeleine și ce copii superbi are

Familia regală din Suedia a început să atragă din ce în ce mai mult atenția presei din întreaga lume. Însă, în prim plan este superba prințesă Madeleine, mezina cuplului regal.

Aceasta nu doar că este o femeie extrem de frumoasă, dar excelează în eleganță, iar familia ei superbă a cucerit publicului.

Aceasta a postat zilele trecute o adevărată declarație de dragoste soțului ei, Christopher O’Neill, un expert în finanțe, pentru a marca aniversarea a patru ani de la căsătoria lor.

„Acum patru ani i-am spus Da acestui bărbat minunat, soțul eu. Îți multumesc pentru acești ani în care mi-ai oferit așa multă bucurie și doi copii minunați”, a scris prințesa pe contul ei de Facebook. Postarea a adunat imediat zeci de mii de like-uri și sute de share-uri reușind să emoționeze pe toată lumea.

Soțul ei a refuzat titlul de prinț

Prințesa Madeleine și soțul ei au poveste de dragoste extrem de frumoasă. Cei doi s-au căsătorit pe 8 iunie 2013 la castelul Drottningholm, locul unde s-a aceasta s-a născut. Ca sa ajungă acolo, invitații au urcat la bordul unui vas pregătit special pentru eveniment.

Tânăra prinţesă, care pe 10 iunie a împlinit 35 de ani, este al treilea copil al regelui Carl XVI Gustaf şi al reginei Silvia.

Soțul ei Christopher O’Neill, un expert în finanțe, în vârstă de 42 de ani, cu cetățenie engleză și americană, a refuzat să primească vreun titlul de prinț, pentru că nu a vrut să devină cetățean suedez și să renunțe la slujba sa, motivând într-un comunicat că nu ar putea fi prezent la îndatoririle ce i-ar reveni odată cu schimbarea de statut.

Spre deosebire de el, soţul prinţesei moştenitoare Victoria, Daniel, a înţeles să abordeze altfel situaţia şi, din fost antrenor per­sonal al prinţesei, a devenit prinţul Daniel, Duce de Västergötland.

Mezina familiei regale l-a cunoscut pe soţul ei la New York, unde lucra ca voluntar la World Childhood Founda­tion, asociaţie înfiinţată în 1999 chiar de mama ei, regina Silvia.

Cei doi s-au mutat împreună abia după doi ani de relaţie, iar la adresa lui regina-mamă are doar cuvinte de laudă și spune că „visul oricărei soacre”: educat, carismatic, pasionat de mu­zică clasică, literatură şi sport şi foarte elegant în purtări.

Toate acestea, Chris le-a deprins din propria lui familie, înstărită şi în bune relaţii cu casa regală britanică. Mama lui, Eva Maria, mare iubitoare de artă, l-a invitat în 2003 pe prinţul Charles la Festivalul Ama­deus şi a stârnit numeroase reacții după ce l-a salutat și l-a pupat.

Prințesa Madeleine și soțul ei Chris, au împreună doi copii superbi, o fetiță și un băiat, prințesa Leonore, Ducesă de Gotland(3 ani) și prințul Nicolas, Duce of Ångermanland(1 an), iar aceasta îi face concurența lui Kate Middleton în eleganță.