Irina Columbeanu refuza sa se mute in America cu mama ei. Motivul pentru care vrea sa stea in Romania

Irina Columbeanu si-a petrecut vacanta de vara in Statele Unite ale Americii, acolo unde locuieste Monica Gabor alaturi de iubitul ei chinez. Se pare ca Irinuca nu vrea sa se mute in America la mama ei, ci vrea sa ramana ca si pana acum in Romania.

La un moment dat se spunea ca fetita ar vrea sa se mute in America la mama ei, insa se pare ca aceasta s-a razgandit.

Chiar daca are tot ce isi doreste la mama ei si se distreaza de minune impreuna, Irina Columbeanu nu vrea sa-si lase tatal singur.

Irinel Columbeanu nu a fortat-o niciodata pe fiica sa sa faca vreo alegere care nu ii este pe plac. Se pare ca decizia apartine Irinucai de a se intoarce in Romania langa tatal sau.

‘Ii place foarte mult in America si, in curand, se va muta aici. Nu stiu exact cand, dar ii las pe ei sa decida, pentru ca la urma urmei, Iri a crescut-o si am sfatuit-o sa se consulte cu tatal ei, pentru ca nu vreau sa fiu atat de egoista si sa spun: „Vino aici, ca aici e mai bine’.

N-am facut-o nicio secunda, nu sunt genul care sa… Nu pot sa nu apreciez ce a facut Iri pentru ea si ce face in continuare. Si face sacrificii mari, si financiare, si de tot felul. Nu vreau sa o iau pe Irina de langa el si el sa ramana singur’, spunea Monica Gabor recent.