Întoarcerea lui Sunny Chandler de Sandra Brown – Întoarcerea fiicei rătăcitoare

Sandra Brown revine cu o poveste de neuitat despre o femeie care se întoarce acasă într-un orășel din sudul Statelor Unite: Întoarcerea lui Sunny Chandler. Spre surprinderea ei, găsește problemele trecutului exact acolo unde le-a lăsat.

Întoarcerea lui Sunny Chandler. Nicăieri nu e mai rău ca acasă

Întoarcerea lui Sunny Chandler nu a fost ceva plantificat. Fata și-a jurat că nu va mai pune piciorul în orășelul natal unde ajunsese să fie centrul unui scandal notoriu. Oamenii din Latham Green, Louisiana, i-au impus să plece cât de repede. Nici ea nu-și mai dorea să rămână în acel loc uitat de lume. Așa că și-a făcut bagajele și a plecat în New Orleans.

Se simțea cât se poate de bine în marele oraș. Totuși, nu a putut să-și refuze cea mai bună prietenă atunci când aceasta a invitat-o la nunta ei.

Dar va rezista ea bârfelor, privirilor și zvonurilor care circulă pe seama ei? Abia a ajuns din nou acasă și și-a dat seama că nu are nimic de câștigat rămânând aici. Poate doar inima lui Ty Beaumont…

Întoarcerea lui Sunny Chandler. Ispita

Din momentul în care el a întâlnit-o prima dată la o petrecere, și-a dat seama că nu are în față o femeie obișnuită. Cu părul ei strălucitor, ochii de culoarea mierii, este o zână în carne și oase. Ty își jură că o va avea în patul lui până la sfărșitul săptămânii.

Totuși, Sunny se preface a nu fi interesată. Sigur, o noapte cu Ty ar fi ceva ce o tentează foarte tare, dar nu are de gând să fie doar o altă fată în ”portofoliul” lui. Dar ea nu știe că el nu este obișnuit să fie refuzat…

Citește Întoarcerea lui Sunny Chandler, de Sandra Brown și vei afla cine va câștiga. Cartea a aparut vineri, 27 aprilie, și va putea fi găsită la toate punctelde de difuzare a presei în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.