In casa asta încap două dormitoare, o baie, bucătărie și un living. Interiorul e elegant și cu bun gust iar împărțirea camerelor e facută cu cap

Pare o căsuţa ruptă din basme, dar această căsuţa de 27 de metri pătraţi e cât se poate de reală şi e perfectă pentru o locuinţa de vacanţă.

Casele mici din lemn rotund parca ar face parte din povestile copilariei noastre. Sunt ireal de frumoase si par mai degraba desprinse din imaginatie. Asa este si casa pe care ne-am propus sa v-o arat astazi.

Gate Lodge este o casa mica din lemn rotund cu etaj , veranda acoperita si balcon, mesterita cu cea mai mare atentie pentru detaliu.

Constructia este una handmade printr-o metoda traditionala care foloseste busteni semicirculari de cea mai buna calitate si podele din cherestea. Lemnul rotund are o frumusete unica si personalitate proprie astfel incat casele construite cu ajutorul acestuia sunt unice avand propria frumusete si stil.

Ca si impartire a proiectului avem la parter un spatiu deschis cu bucatarie, dining si un mic living si o baie. De aici pe o scara de lemn masiv se poate urca la etaj unde vom inatlni doua dormitoare micute insa foarte cochete.

Aspectul este unul de poveste cu ferestre si usi mici , o lucarna pe acoperis, acoperis ascutit frumos lucrat, ferestre cu flori frumoase curgatoare si in interior mobila asortata din busteni sau lemn masiv. Fiecare detaliu este perfect si este greu sa nu iti placa.

Acoperisul mare are mai multe roluri: ofera un spatiu mai mare de locuit, acopera veranda si protejeaza bustenii de clima nefavorabila. In plus adauga o valoare artistica intregii case.

Casuta este frumoasa nu doar la exterior si inauntru putem gasi unele din cele mai frumoase detalii lucrate in lemn. Gasim un living confortabil perfect pentru conversatie si jocuri de societate. Baia este perfect echipata cu accesorii moderne.

Balconul mic de la etaj este foarte pitoresc. Parca si vezi pasarile cum poposesc pe balustrada de lemn si incep sa cante in zori.

Impresionant, as spune! Ce parere aveti?