Imagini superbe cu “dansul mirilor” de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina. Mireasa a purtat o rochie speciala

Nunta de la Sinaia a fostului principe Nicolae cu Alina a fost un eveniment fastuos, care a avut elemente ale unei nunti traditionale regale.

Fostul principe Nicolae s-a cununat duminica, la Sinaia, cu Alina Binder, cea care i-a devenit sotie in acte inca de anul trecut.

Nunta de la Sinaia a fost una speciala, iar mirii si-au dorit sa aiba aspectul unei nunti regale, chiar daca Nicolae nu mai face parte din Familia Regala, dupa excluderea sa in urma cu trei ani.

Ceremonia religioasa de la Biserica Sf Ilie a fost urmata de o petrecere la cazinoul din Sinaia, acolo unde au fost invitate circa 300 de persoane, atat membri ai familiilor regale din strainatate, prieteni ai mirilor.

La evenimentul de la cazino, Alina care la biserica a avut o rochie simpla, serioasa, cu maneci lungi, a fost imbracata intr-o rochie de mireasa spectaculoasa, vaporoasa si extrem de sexy.

Rochia pentru petrecere a fost creata astfel incat mireasa sa arata spectaculos in timpul celebrului “dans al mirilor”.

Din imaginile postate de cativa invitati pe pafinile de socializare, asa si a fost. Cei doi miri, tineri, frumosi si indragostiti, au facut senzatie pe ringul de dans. Iar atmosfera a fost una speciala.

In sala de dans, pentru prima data in istoriza cazinoului, iluminatul s-a facut exterior, prin imensele ferestre.