Horoscop săptămâna 25 iunie – 1 iulie. Racii sunt extrem de agitați, Săgetătorii au de luat o decizie grea

Citeste previziunile pentru zodia ta

Berbec

Îți dorești să descoperi lucruri noi, motiv pentru care întreaga săptămână o să fii în așteptarea weekendului, pentru o scurtă expediție. Cu cât mergi mai departe de locul tău obișnuit, cu atât te simți mai bine.

Taur

Toți oamenii din jurul tău par că se află într-o continuă agitație, iar acest lucru te neliniștește și amplifică stresul deja prezent.Încearcă să îți acorzi unele momente pentru a sta de unul singur. Spre sfârșitul săptămânii, distracția va fi nelipsită.

Gemeni

Visurile tale vor fi mai aproape de realitate. Toată munca pe care ai depus-o în ultima vreme va începe să se concretizeze. De asemenea, petreci mult timp cu prietenii pentru a discuta despre planurile voastre de viitor.

Rac

Ești cuprins de agitanție, motiv pentru care este posbil să-ți ignori prioritățile. De asemenea, este posibil să nu ai aceeași opinie cu cea a unui bun prieten, însă încearcă să stai departe de conflicte. Spre sfârșitul săptămânii, îți dorești să redecorezi casa.

Leu

O persoană nouă va apărea în viața ta în aceată săptămână, iar evenimentele care vor avea loc îți vor chimba percepția despre un lucru ce îți era drag. În plus, vor exista multe momente în care îți va fi distrasă atenția, însă încearcă să nu te îndepărtezi de lucrurile prioritare.

Fecioară

Ai o mulțime de energie și ești pregătit să faci față oricărei provocări care apare în calea ta. Ai o mulțime de idei, iar creativitatea și spontaneitatea te ajută să le pui în aplicare. Spre sfârșitul săptămânii vei avea mai multe lucruri de făcut decât în mod obișnuit.

Balanță

Ce se va întâmpla în această săptămâna va depinde în mod deosebit de starea ta de spirit. O să oscilezi de la fericire la tristețe în doar câteva secunde, iar acest lucru va fi puțin debusolant pentru cei din jurul tău. Simți că ți-ai creeat prea multe obligații sociale.

Scorpion

În această săptămâna vei învăța că lucrurile bune nu trec neobservate, iar fiecare faptă bună pe care o faci te va face să te simți mai împlinit. De asemenea, reușești să atragi atenția unei persoane dragi ție. Mai mult, vei fi nevoit să faci unele compromisuri pentru a mulțumi un membru al familiei.

Săgetător

Ai o stare de spirit pozitivă și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. În plus, vei avea parte de mult romantism în această săptămână, însă va fi și momentul în care va trebui să te decizi în legătură cu ceea ce îți dorești.

Capricorn

Ai unele griji care nu îți dau pace, însă cel mai bun lucru pe care îl poți face este să discuți cu persoane apropiate despre tot ce te supără. Pe măsură ce discuți, lucrurile nu vor mai părea atât de dramatice. Romantismul va apărea pe neașteptate.

Vărsător

În această săptămână înveți să te bucuri de fiecare lucru simplu care îți apare în cale. vremea frumoasă, o zi la plajă, o zi cu prietenii, tot ceea ce se va întâmpla în această săptămână te va face să apreciezi lucrurile pe care le ai. Te încarci cu energie pozitivă.

Pești

Nu prea știi care este următorul pas pe care trebuie să îl faci. Te simți ca într-un puzzle cu mult prea multe piese, însă nu este niciun motiv de îngrijorare. Creativitatea nu te va abandona, iar lucrurile se vor rezolva în cele din urmă. Încearcă să te relaxezi mai mult.