Horoscop noiembrie 2018. Începe o lună a schimbărilor pozitive: Veşti bune pentru următoarele zodii

Dacă ești nerăbdătoare să descoperi ce îți rezervă astrele în luna noiembrie, află că zodiile favorizate vor fi Scorpion și Vărsător, însă se întrevăd câteva oportunități pe plan financiar și emoțional și pentru alte zodii.

Berbec

Începi luna cu dreptul,dar ai grijă la excesele de orice gen. Din punct de vedere al sănătății,este posibil să ai ceva probleme cu inima,însă va fi mai mult o sperietură decât ceva grav. Pe plan financiar îți merge extraordinar,așa că este momentul să economisești pentru Crăciun.

Taur

Capul sus. Mai e foarte puțin până la sărbătorile de iarnă,atât de dragi ție. Până atunci,faci liste de cumpărături,cauți idei de cadouri. Pe plan sentimental,este posibil să treci prin momente de cumpănă,să te întrebi dacă relația în care ești are sau nu un viitor. Lasă timpul să decidă.

Gemeni

Vin și vremuri bune pentru tine,chiar dacă nu imediat. E adevărat că în prima săptămână din lună toate par să meargă pe dos,de la datoriile care continuă să se adune,până la certurile interminabile cu partenerul. În a doua parte a lunii,însă,lucrurile par să se așeze.

Rac

Este momentul să faci niște controale mai amănunțite,căci niște probleme mai vechi de sănătate încep să se agraveze. Oboseala își spune cuvântul și numai compania celor dragi te poate ajuta să scapi de stres și de epuizare. Pe plan financiar nu ai de ce te plânge.

Leu

Pentru unii nativi,luna noiembrie pare să fie de bun augur pe plan financiar. Fie închei o afecere care era de mult în discuții,fie câștigi un premiu considerabil. Prietenii îți sunt alături la bine și la greu,dar nu toți sunt sinceri,așa că fii puțin mai sceptică.

Fecioară

Noiembrie pare să fie cea mai bună lună din an. Chiar dacă afară plouă încontinuu,pe strada ta răsare,în sfârșit,soarele. Rezolvi niște divergențe cu iubitul,iar din punct de vedere financiar situația pare să se remedieze.

Balanță

Un ceai fierbinte,o carte bună și brațele calde ale partenerului sunt tot ce ai nevoie pentru a trece peste frigul de afară. În rest,nu sunt vești excelente pe niciun plan,dar nici rele. Pentru tine,noiembrie va fi doar o lună liniștită de toamnă,fără evenimente majore.

Scorpion

Nativii în Scorpion sunt răsfățații zodiacului. Se întrevăd noi oportunități de colaborare,ceea ce va ridica mult venitul familiei. Dai de cap unor probleme de sănătate mai vechi,iar iubitul pare la fel de fascinat de tine,ca la începutul relației.

Săgetător

Dacă nu ai prea mari așteptări în această lună,nu riști să fii dezamăgită. Deși din punct de vedere financiar nu ai motive să te plângi,sentimental se pare că sunt mari șanse să trăiești o mare dezamăgire:fie nici de data asta nu îți găsești marea dragoste,fie te desparți de cel lângă care te vedeai îmbătrânind.

Capricorn

Luna astaai grijă la ce acte semnezi. Nu este exclus ca cineva să încerce să obțină foloase de pe urma muncii tale. În familie apar unele mici dispute,dar situația revine rapid la normal. Partenerul de viață îți pregătește o surpriză de proporții.

Vărsător

Nativii acestei zodii pot trece prin schimbări importante,fie la locul de muncă,fie în viața de familie. Ai încredere în prietenii tăi dacă nu știi ce decizii să iei. Ei te vor sfătui cel mai bine.

Pești

Banii nu sunt o problem pentru tine luna asta. Mai greu cu sănătatea-apar câteva probleme care te vor obliga să mergi de urgență la spital,fie pentru un consult,fie pentru niște analize sau chiar o operație.