Horoscop Neti Sandu 29 octombrie 2018. Se pot intampla lucruri neasteptate. O zodie are probleme de sanatate

Intuiţia ne spune ce să facem şi ce să spunem ca să salvăm nişte situaţii, nişte relaţii şi să facem tot ce este în avantajul nostru.

BERBEC: Se poate să fiţi ocupaţi până peste cap cu tot felul de lucruri şi din sfera profesională şi din cea personală şi să aveţi rezultate dintre cele mai bune.

TAUR: Aţi putea repara o relaţie de afaceri, dar şi una de cuplu, şi să dezvoltaţi comunicarea pe mai multe planuri, să vă înţelegeţi cu toată lumea.

GEMENI: O să aveţi mult de lucru la serviciu şi ar fi bine să nu vă neglijaţi sănătatea, să faceţi analize, consult medical pentru voi şi ai voştri.

RAC: Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi se pare că-i împărtăşiţi sentimentele şi o să aveţi o relaţie de cuplu reuşită.

LEU: Întâlnire de afaceri ca să vedeţi dacă prelungiţi un contract, sau vă opriți, că n-au fost atât de mari satisfacţiile pe cât v-aţi fi dorit.

FECIOARĂ: O să cheltuiţi bani cu un prilej anume, dar e posibil să vă şi între o sumă pe care aţi fi putut-o încasa demult, dar abia acum s-a deblocat şi-a ajuns în cont.

BALANŢĂ: E posibil să încasaţi nişte bani, fie de la serviciu, fie din particular, poate o recompensă pentru felul în care aţi muncit şi nu neapărat salariul.

SCORPION: Vouă nişte bani din urmă pot să vă aterizeze în cont, c-aţi câştigat un proces, că vi s-au recunoscut nişte merite, sau pentru c-a intrat, în sfârşit, finanţarea.

SĂGETĂTOR: O surpriză de ordin financiar, cine ştie cum vi s-a semnat un contract, a apărut din senin sponsorul şi numai aveţi grijă banilor.

CAPRICORN: Veştile bune nu vă ocolesc, vă treziţi față-n față şi cu omul de care vă era dor şi scăpaţi de toate angoasele, cel puţin pentru o vreme.

VĂRSĂTOR: Voi vă aflaţi într-un vârf de formă şi o s-aveţi energia necesară să vă implicaţi în tot felul de lucruri care vă încântă şi care v-aduc beneficii.

PEŞTI: O să definitivaţi o situaţie legată de un credit, de achiziţionarea unei case, ori poate aţi găsit maşina potrivită cu care s-o înlocuiţi pe cea pe care-o aveţi.