Horoscop Neti Sandu 21 Mai. O zodie are mare noroc la bani

Se poate sa luam vreo decizie referitoare la munca pe care o desfasuram sau sa ni se comunice vreo hotarare, pe care o putem accepta sau nu, ca poate o fi rost de negociere.

BERBEC

– Poate o sa goniti spre mare sau spre munte ca sa va-ncarcati plamanii cu aer proaspat, sa faceti si o baie in mare daca sunteti mai curajosi si suportati apa mai rece. O s-aveti de semnat niste acte, poate va duceti si la un examen, un interviu, o marire de nota, trebuie reglata o situatie.

TAUR

– Faceti aprovizionarea ca aveti o petrecere in familie, si-o sa aveti si o groaza de treburi de facut pe-acasa, dar o sa va luati un respiro, la o cafea, cu prietenii. Se observa cheltuieli si daca depasiti baremul impus mai scoateti de la saltea sa nu ramaneti in pana.

GEMENI

– Se poate s-o luati din loc la invitatia cuiva, sa petreceti cateva ore bune sau doua, trei zile departe de casa, la distractie, pe undeva. O invitatie speciala, la o nunta, la un botez, pentru una din zilele urmatoare si plecati de azi, sa va bucurati si de peisaj.

RAC

– S-ar putea sa recuperati o suma de bani si sa iesiti cu ai vostri pe la mondenitati sau va duceti la malul marii sau intr-o statiune montana. O sa va caute cineva care va iubeste si vrea sa va aiba prin preajma – poate lucrati la distanta unul de celalalt.

LEU

– Oferta de munca, poate vi se propune si un post de conducere, tot e un an special pentru voi si de-aici poate incepe ascensiunea voastra sociala. Daca nu plecati pe nicaieri, poate vine cineva de la drum si o sa aveti un program incarcat, iesiti in lume, va deconectati.

FECIOARA

– Se pare c-o sa va faceti timp si pentru activitati gospodaresti, si pentru miscare, distractie, sa folositi la maximum timpul comun cu al celor din familie. Ati putea da o fuga la padure, la picnic, sau pe plaja, si sa luati micul dejun sau pranzul, la aer curat.

BALANTA

– O sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus, dar puneti mai presus de orice, fericirea familiei, vreti sa petreceti cateva ore intr-o statiune de agrement sau in oras. I-ati putea chema pe la voi pe prieteni, la o cafea, o prajitura, la un gratar si poate practicati si un sport in aer liber.

SCORPION

– Chiar daca nu stati prea bine cu banii tot o sa decupati o suma sa luati un cadou, sa umpleti rezervorul masinii sa va repeziti la rude sau la prietenii care locuiesc prin imprejurimi. O iesire in doi ar face lumina in cadrul relatiei voastre sentimentale si ati pune capat tuturor tensiunilor, indoielilor.

SAGETATOR

– O sa fiti cooptati in diverse activitati care sa va puna in valoare niste calitati, spiritul inventiv, inclinatiile sportive, dar si pe cele artistice. Intalnire cu cineva care va face ochi dulci si daca n-aveti pe nimeni o sa-i dati o sansa acestei relatii.

CAPRICORN

– Program de vizite, plimbari, o sa interactionati cu lume multa, poate au loc reuniuni de grup fie si de dragul copiilor, in parc sau pe un teren de sport. Poate le pregatiti celor mici un miniparty, gasiti cu ce sa le umpleti timpul liber si o sa v-alegeti si cu niscaiva amici.

VARSATOR
– Ati putea achita un sejur intr-o statiune de agrement, sa fiti impreuna cu fiinta iubita departe de zgomotul orasului, sa uitati de toate pentru cateva zile. E momentul sa reparati o relatie amicala sau una sentimentala si sa va bucurati de prezenta celor pe care ii iubiti.

PESTI

– Se-aduna rude, prieteni, poate sarbatoriti ceva sau nu v-ati mai vazut de mult si-aveti nevoie de cei dragi prin preajma ca sa va-ncarcati cu emotii pozitive. In plimbarile voastre s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana la care veti descoperi mai toate calitatile pe care le-ati visat la omul drag.