Horoscop Neti Sandu 20 Mai. Se anunță o zi cu revelații si vesti bune

Capricornii primesc invitație la o cină romantică iar vibrația zilei este 2.

BERBEC

O să-ntâlniţi pe cineva care să vă răscolească nişte sentimente bine ascunse şi o să reveniţi la viaţă, o să construiţi frumos relaţia care se va potrivi felului vostru de a fi.

TAUR

O să primiţi invitaţii pe la tot felul de evenimente festive şi vor fi pe alese, că poate n-o să reuşiţi să ajungeţi la toţi cei care v-au chemat, dar bunăvoinţă o s-aveţi.

GEMENI

Vouă vă plac plimbările şi improvizaţi imediat un grup, o destinaţie, un mijloc de transport chiar şi per pedes, numai să nu rămâneţi acasă.

RAC

Poate ieşiţi cu grupul de prieteni, cu copiii, vă duceţi într-un parc de aventură sau unul acvatic, să vă distraţi, să uitaţi de rate, facturi şi alte traume.

LEU

O să puneţi punctul pe i într-o relaţie, staţi de vorbă, staţi de vorbă, spuneţi lucrurilor pe nume şi eliminaţi punctele care poate că fac relaţia toxică, dizarmonică şi vă redresaţi.

FECIOARĂ

Puteţi da o fugă la cineva care v-aşteaptă la un grătar, să vă relaxaţi într-un peisaj deosebit, să vă hrăniţi sufleteşte cu atmosfera creată de gazde.

BALANŢĂ

O să ieşiţi la o întâlnire cu grupul de prieteni, poate-aveti preocupări comune, şi o să vă destindeţi, c-aveţi nevoie de un sfat, o idee de la cei din jur şi în care aveţi mare încredere

SCORPION

O să discutaţi şi probleme de afaceri şi din cele de viaţă personală cu cei cu care vă-ntâlniţi pe parcursul zilei şi o să dezlegaţi ițele unor chestiuni complicate.

SĂGETĂTOR

Vizite, plimbări, sporturi extreme, toate vă plac şi sunt pentru voi, pe timpicul vostru, şi o să vă prindă bine să faceţi exact ce simţiţi că va face bine.

CAPRICORN

O să daţi curs unei invitaţii la un prânz, o cină romantică, pentru că ştiţi c-o să aflaţi noutăţi care să redreseze viaţa voastră sentimentală, c-aveţi nevoie de stabilitate, statornicie.

VĂRSĂTOR

 

Întâlniri surpriză şi o să aflaţi noutăţi care să vă dea vreun pont care să slaveze o afacere, să lucraţi, poate, o vreme în colaborare.

PEŞTI

Poate se-anunţa cineva în vizită şi dacă aveţi ceva frumos amenajat afară, în grădină, pe terasă, pregătiţi ceva la repezeală şi petreceţi câteva ore împreună.