Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna octombrie. O luna grea pentru trei zodii. Doua zodii vor fi protejate

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru luna octombrie 2018.

Horoscopul runelor. Berbec:

Este o lună în care trebuie să vă schimbați atitudinea, să abordați totalmente diferit toate problemele care vă interesează. Runa vă sfătuiește: schimbați tactica!

Horoscopul runelor. Taur:

Are o lună în care este undeva în centrul atenției, foarte mulți oameni se interesează de el, vin să-l ajute, mulți vor fi darnici și vă vor oferi și cadouri.

Horoscopul runelor. Gemeni:

Au o lună în care ies la suprafață foarte multe adevăruri numai de ei știute, dar nespuse. Veți afla și alte adevăruri mai puțin neplăcute.

Horoscopul runelor. Rac:

O lună mai anevoiosă, mai greoaie, în care sunt sfătuiți să-și dozeze forțele, dar să aibă și tăria să treacă de această lună care nu aduce numai lucruri benefice.

Horoscopul runelor. Leu:

Are și el o atenționare pentru luna octombrie. E o lună mai alunecoasă pentru Lei. Să fie atenți ce măsuri iau, ce discută, cu cine discută, ce promisiuni primesc, ce promisiuni fac, pentru că așa cum spune luna, e una cu o pojghiță de gheață foarte subțire. Aveți grijă cum patinați!

Horoscopul runelor. Fecioară:

O lună de multă ceartă, multă bătălie. Dacă vor reuși să se calmeze, să se liniștească și să nu dea curs la toate provocările, ei sunt câștigătorii.

Horoscopul runelor. Balanță:

Octombrie e luna lor. Pentru cei tineri, o lună de dragoste nouă, pasională. Aveți grijă!

Horoscopul runelor. Scorpion:

Este o lună nouă pentru ei, pentru că urmează și zodia lor, o lună în care se revigorează din toate punctele de vedere.

Horoscopul runelor. Săgetător:

Fertilitate și belșug pentru Săgetători. Toate visele voastre se împlinesc. Sunt protejati de astre.

Horoscopul runelor. Capricorn:

Vești bune! Sume de bani importante, cadouri, surprize! Primesc un fel de recompensă pentru toată perioada în care au muncit din ianuarie și până în prezent.

Horoscopul runelor. Vărsător:

Vărsătorul e cam nonconformist. Ar trebui să rămână acasă pentru că îi așteaptă o lună de așteptări, de schimbăr foarte importante – pe toate domeniile.

Horoscopul runelor. Pești:

Au tras runa cea mai puternică! Vor câștiga pe toate planurile! Să fiți convinși, pentru că runele nu mint.