Horoscop 5 noiembrie 2018. O zodie incepe saptamana cu stangul

Ziua de luni de anunță una cu probleme la locul de muncă pentru nativii zodiei Capricorn. Aceștia vor avea parte de mici altercații cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Află ce îți rezervă astrele luni, 5 noiembrie. Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic Berbec. Horoscop 5 noiembrie

Relațiile parteneriale sunt disonanțe. Ceilalți lansează către ține tot felul de provocări, însă și tu ești recalcitrant. Bine ar fi să eviți discuțiile contradictorii și replicile tăioase.

Este posibil să se rupă multe colaborări în această perioada. În cazul unui partener de viață se poate aduce în discuție o separare temporară, dar și un divorț definitiv.

Horoscop zilnic Taur. Horoscop 5 noiembrie

O zi cu multe contradicții în sfera profesională. Colegii îți pun piedici serioase în activități, de aceea fii prudent și bazează-te doar pe forțele tale.

Nici șefii nu te susțin, ba mai mult te împovărează cu noi îndatoriri. Selectează prioritățile și ocupă-te astăzi mai mult de treburi de rutină. În continuare se recomandă atenție la sănătatea întregului organism.

Horoscop zilnic Gemeni. Horoscop 5 noiembrie

Relațiile sentimentale și cele cu copiii cunosc suișuri și coborâșuri sau una caldă, una rece. Recomandabil ar fi să te detașezi de cei dragi, să-i lași să-și vadă de ale lor, iar tu să-ți orientezi eforturile către un hobby.

Gândește-te serios să abordezi constant un domeniu care îți pune în valoare talentele native și care îți face plăcere.

Horoscop zilnic Rac. Horoscop 5 noiembrie

Debutul săptămânii îți aduce dorința de a stă acasă, în mijlocul celor dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea fii prudent.

Discuțiile cu membrii familiei te pot necăji, însă evita implicarea emoțională și fii mai realist. Se conturează schimbări importante vizavi de tot ce ține de spațiul locativ, dar și de modul de relaționare cu familia. După-amiază ieși în oraș cu cineva drag sau hoinărește prin locurile preferate.

Horoscop zilnic Leu. Horoscop 5 noiembrie

Se conturează întâlniri și discuții cu cei apropiați. Primești multe informații, însă nu toate îți sunt de folos.

Bine ar fi să te îndepărtezi de unele persoane din anturajul tău, pentru că îți pun bețe în roate și profită de pe urmă ta. Energia mentală de care dispui acum ar fi bine să o canalizezi către un studiu aprofundat necesar dezvoltării tale personale.

Horoscop zilnic Fecioară. Horoscop 5 noiembrie

Ziua anunță cheltuieli mai mult sau mai puțîn fondate. Chibzuieste-ți resursele materiale și evita excesele. Poți primi cadouri mărunte sau bani în urmă muncii depuse la serviciu. Adăpostește-ți cu grijă banii și bunurile in locuri sigure.

Energia vitală fluctuează mult și de aici și stările tale de spirit. Evita conflictele cu ceilalți și fii mai discret.

Horoscop zilnic Balanță. Horoscop 5 noiembrie

Ești emotiv, plin de toane și cu greu poți relaționa cu ceilalți. Ar fi bine să-ti dozezi eforturile și să te ocupi doar de treburile ușoare. Evita demararea unor activități noi, pentru că rezultatele vor fi departe de așteptările tale. Sunt momente favorabile pentru a te gândi la noi planuri de viață, în care să ai în vedere și personaje noi.

Horoscop zilnic Scorpion. Horoscop 5 noiembrie

Astrele îți recomandă liniște, singurătate și meditațîi în locuri sfinte. Sănătatea îți da bătăi de cap, de aceea fii prudent.

Sunt posibile dereglări ale somnului și ale percepției realității înconjurătoare, dar sunt pasagere. Dacă este posibil, ia-ți o minivacanța și evita spațiile aglomerate. Gândurile îți zboară la scenarii mai mult sau mai puțîn fondate, mai ales in ceea ce ii privește pe cei apropiați.

Horoscop zilnic Săgetător. Horoscop 5 noiembrie

Ziua pune acentul pe relațiile cu prietenii și protectorii. Există multe neconcordanțe între ce îți doreșți tu de la aceștia și ce ți se oferă.

De reținut că deocamdată toate persoanele din preajma ta au alte interese vizavi de ține. Despre prieteni, prietenie și protectorat nici nu poate fi vorba în adevăratul sens al cuvintelor. După-amiază, rezervă-ti momente de relaxare fie printr-o plimbare, fie lecturand o carte bună.

Horoscop zilnic Capricorn Horoscop 5 noiembrie

Sunt posibile altercații cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se pot țese conflicte pe termen lung și nu este de dorit.

Imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit tot pe termen lung. De aceea, controlează-ți stările și evita pe cât posibil discursurile publice și spațiile aglomerate. Este adevărat că ideile și propunerile tale profesionale sunt bune și cu bătaie lungă, dar nu este momentul lor.

Horoscop zilnic Vărsător. Horoscop 5 noiembrie

Ești tentat să pleci într-o călătorie îndepărtată sau să te înscrii la studii pe termen lung. Este adevărat că dorul de ducă este la cote înalte, însă ar fi bine să mai amani măcar câteva zile că poate îți trece.

Dacă ai de susținut examene sau probe necesare domeniului profesional, se recomandă prudență, discernământ și o bună pregătire de specialitate.

Horoscop zilnic Pești. Horoscop 5 noiembrie

S-ar putea să fie nevoie să achiți o suma de bani de pe urmă acțiunilor partenerului de viață sau de afaceri. Nemulțumirile tale vizavi de banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții sunt la cote mari și de aici foarte ușor te poți certă cu aceștia.

Bine ar fi să ții o evidență strictă a capitolului financiar și să cheltuiești atât cât ai nevoie. După-amiază, desprinde-te de tumultul cotidian și relaxează-te.