Horoscop 29 mai 2018. O zodie are tendinta de a intra in depresie, se simt exclusi

Citeste previziunile pentru zodia ta!

BERBEC

Te simţi exclus dintr-un colectiv din cauza unui criteriu pe care, momentan, nu-l poţi onora. Nu ai vârsta potrivită, nu ai experienţa care se cere, nu ai banii necesari în această situaţie, dar nu trebuie să te simţi dat la o parte, pentru că tu eşti încă pe drumul care duce spre acel nivel la care vei fi invitat să te alături şi tu.

Eşti deci încă pe parcurs, nu ai ajuns la punctul de maxim când vei fi ca şi ceilalţi, ca atare nu lua această aparentă amânare sau marginalizare prea în personal, pentru că nu acesta e motivul. Ceilalţi aşteaptă ca tu să evoluezi, să acumulezi, să creşti, după care vei fi şi tu unul de-al lor!

TAUR

Nu te uita la ceilalţi şi nu te compara cu ei: că au mai mult, că sunt mai norocoşi, că o duc mai bine, pentru că nu de aici îţi extragi tu fericirea. Gândeşte-te la abundenţa de daruri frumoase pe care le ai la dispoziţie, la cât de multe ţi-a oferit ţie viaţa, pentru că sigur rezultatul sună mult mai optimist.

Întotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decât tine, dar cu siguranţă ai şi tu atuurile tale pe care merită să le pui mai bine în valoare.

Azi ai ocazia să descoperi că, deşi cineva are aparent mai mult decât tine, sigur are şi ceva ce-i lipseşte iar tu ai. El are noroc, dar n-are sănătate, are bani, dar n-are caracter ş.a.m.d. Tu ai atâtea altele care să compenseze!

GEMENI

Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te înconjoară cu gesturi de afecţiune dintre cele mai tandre şi mai calde.

E o plăcere să fii răsfăţat aşa şi te bucuri de tot ce primeşti cu un dram de egoism, preferând doar să te încarci din iubirea sa, fără a oferi la fel de multe în schimb.

Cel drag te cunoaşte şi te înţelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi necondiţionat, pentru că ştie că ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altădată vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar să primeşti!

RAC

Aveai o mare speranţă în suflet şi nu mai credeai că ea se va materializa vreodată, dar iată că întotdeauna merită să visezi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, visele tale prind contur şi devin realitate.

Acelaşi lucru simţi şi azi, când ceva ce ai dorit de multă vreme, un vis pe care aproape că l-ai uitat, se concretizează sub ochii tăi, spre marea ta fericire.

Niciodată nu trebuie să renunţi să speri şi să visezi ceva anume, chiar dacă pare imposibil de atins, pentru că vin momente, ca cele de azi, când ţi se oferă pe tavă exact ceea ce doreai!

LEU

Este o zi ceva mai comodă, în care ieşi cu greu din starea de confort în care ai alunecat. Te răsfeţi în lucruri frumoase şi calme, de parcă ai obosit să tot tragi la o căruţă care nu mai mişcă aşa cum ai fi dorit.

Ia-ţi acest mic răgaz, dacă ţi-l poţi permite, pentru că o scurtă detaşare de stresul cotidian face bine, îţi reîncarci bateriile, creşte din nou interesul pentru ceea ce ai început cândva şi îţi oferi o serie de mici recompense drăguţe, suficient de bune cât să te readucă în circuit.

Dacă vezi că nu apare nimic nou în peisaj, deocamdată, nu te îngrijora, pentru că mai vin şi perioade de linişte totală, acel platou în care totul pare să fi amorţit, dar nu e decât liniştea dinaintea furtunii. Curând, reîncepe nebunia!

FECIOARĂ

E o zi cu două feţe, de parcă treci de la o extremă la alta de câteva ori. Ceea ce începe rău, tinde ulterior spre bine, dar nu ţine mult şi aluneci înapoi în zona sensibilă, dar această oscilaţie sus-jos se va menţine pe tot parcursul zilei, încât nici nu vei putea spune, la final, dacă ziua a fost bună sau rea, de vreme ce cunoşti ambele feţe ale monedei.

Nu trata nimic la extreme: bucură-te cu moderaţie iar problemele tratează-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc – nici plus, nici minus – ar fi de preferat. Conştient că ai parte şi de bine şi de rău la pachet, în acelaşi timp, vei şti să depăşeşti cu bine orice situaţie.

BALANȚĂ

Visele tale cele mai frumoase în acest moment sunt direct legate de viaţa sentimentală. Poate tocmai te-ai îndrăgostit de cineva şi descoperi că aluneci din ce în ce mai des pe gânduri şi numai la el te gândeşti.

E frumos să visezi, dar înainte de a construi castele înalte din iluzii, ar fi bine să afli mai concret şi ce simte celălalt pentru tine, ca nu cumva să fie doar o iubire unilaterală… sau iluzorie… sau imposibilă…

Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discuţie lămuritoare între voi, o declaraţie, o mărturisire, o întâlnire în doi ochi în ochi, faţă-n faţă, ca să descoperiţi ce e în inima voastră.

Poate ieşi de aici o poveste de dragoste aşa, ca-n basme, dar înainte de a te lăsa copleşit de tandreţe şi visare, cunoaşte-l mai bine pe care te-a cucerit.

SCORPION

Dacă un plan nu iese aşa cum ai fi dorit, nu te lăsa copleşit de disperare, de panică, de dezamăgire, ci caută să schimbi imediat macazul spre altceva.

Ba chiar e posibil ca un lucru să nu iasă aşa cum ai fi dorit tu pentru că exista o altă variantă mult mai bună pe care nu ai găsit-o încă, dar ea apare după ce toate încercările tale anterioare au dat greş.

Ca atare caută imediat direcţia cea nouă către care să-ţi canalizezi energia şi atenţia, pentru că alta e calea cea mai bună pentru tine. Nu te crampona de un obstacol apărut acum, ci încearcă să înţelegi ce semnal de alarmă primeşti cu această ocazie. Nu cumva meritai altceva şi mai bun?

SĂGETĂTOR

Uneori, un mare hop nu e un capăt drum de care nu mai poţi trece, ci poate fi motivaţia ideală de a o lua de la capăt.

Ajungi într-un punct mort al proiectelor tale, din cauza intervenţiei nefaste a unor rivali care au vrut, astfel, să te trimită spre eşec. Deşi, pe moment, ai fi tentat să spui că te-au învins, că intervenţia lor maliţioasă a dat roade, vei vedea că totul răul e spre bine, într-un final.

Nu e un eşec, nu e timp pierdut în zadar, ci dimpotrivă: ai învăţat ceva util din toate acestea. Pentru că trebuie s-o iei iar de la zero, de data aceasta s-ar putea să iasă mult mai bine. Dacă nu ar fi apărut acest hop, nu ai fi ştiut că se poate şi mai bine de atât, deoarece a doua oară iese excelent!

CAPRICORN

Tot amâni un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simţi foarte pregătit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauţi scuze să scapi de răspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu deţii toate resursele necesare şi, dacă intri acum în competiţie, nu vei lua nota maximă.

E bine să recunoşti deschis că nu eşti pregătit şi să ceri o amânare a termenului, decât să te implici şi să nu faci faţă aşa cum ai dori.

Pe de altă parte, poate amânarea vine pur şi simplu aşa, din senin, fără să ceri tu o derogare, ca atare e un noroc pentru tine că ţi se mai oferă un răgaz. Profită de el şi adună repede resursele lipsă!

VĂRSĂTOR

Unele lucruri cer o schimbare radicală, dar nu trebuie să te ocupi doar de efecte, ci şi de cauza lor. Ca atare caută sursa actualelor tale probleme şi intervino direct acolo! Deţii toate instrumentele pentru a redresa situaţia cu brio, şi răbdare, şi înţelepciune, şi capacitate de concentrare, şi soluţii concrete de a stabiliza din nou balanţa.

Nu te mulţumi să schimbi câteva fleacuri de pe parcurs, ci caută să te întorci chiar de la primul pas făcut, pentru că încă se mai poate face ceva. Probabil ai şansa de a o lua de la capăt, un nou început, strici tot ca să reconstruieşti totul ca de data aceasta să iasă mult mai bine. Reset and restart!

PEȘTI

Nu te simţi în apele tale, parcă ceva lipseşte pentru a vedea şi tu soarele pe cer şi frumuseţea lucrurilor. Singurătatea nu-ţi prieşte defel, ca atare evită să stai izolat astăzi.

Ieşi în lume, acceptă orice invitaţie de a merge în oraş, plimbă-te în natură, înconjoară-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru că prezenţa lor îţi va face foarte bine!

Aşa îţi vei recăpăta mult mai uşor buna dispoziţie şi optimismul, într-o companie veselă şi tonică, ce îţi va abate gândurile de la problemele pe care, în singurătate, ai tendinţa de a le agrava mai mult decât ar merita.