Horoscop 10 Iunie 2018. Discuții neplacute în familie pentru două zodii

Citeste previziunile astrale pentru zodia ta!

HOROSCOP BERBEC 10 iunie

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii paşi aduc deja şi primele piedici. Nu trebuie să te laşi influenţat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie să-ţi menţii interesul viu, pentru că de hopuri nu scapă nimeni.

Mergi mai departe, luptă cu ambiţie împotriva celor ce ţi se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru că succesul acestui proiect depinde enorm de voinţa ta, de energia pozitivă pe care o investeşti şi de curajul de a trece peste toate opreliştile, deloc puţine, care se vor ivi pe parcurs.

HOROSCOP TAUR 10 iunie

Toate bune şi frumoase la orizont, pare o zi a veştilor superbe, a evenimentelor fericite, a întâlnirilor capitale, deci fii pregătit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Familia e principalul tău punct de atracţie, pentru că acolo se petrec cele mai interesante momente: o masă festivă, o aniversare, o nuntă, o petrecere.

Oricare ar fi evenimentul care vă aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este veselă, tonică, gălăgioasă, perfectă pentru a vă simţi cu toţii bine! Profită de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi ai aproape.

HOROSCOP GEMENI 10 iunie

Atmosfera este foarte contradictorie în jurul tău. Tu te-ai apucat serios de o activitate de durată, în care nu simţi nevoia să te grăbeşti, în timp ce colaboratorii tăi încep să te preseze să ajungi mai repede la rezultate.

Nu poţi da randament în acest ritm, pentru că e totuşi o acţiune ce necesită concentrare, atenţie, lucru fără grabă, deci, dacă te laşi influenţat de cei agitaţi de pe margine, începi să faci greşeli.

Fă totul ca la carte, aşa cum consideri tu de cuviinţă, pentru că sub asemenea presiune nu poţi ajunge la roadele dorite. N-au decât să te aştepte ei pe tine!

HOROSCOP RAC 10 iunie

Călătoriile acestei zile sunt înţesate de conflicte şi certuri de la orice fleac. De la violenţa celor participanţi la trafic până la dispute prin telefon, a lua legătura azi cu ceilalţi e un stres major!

Aproape că ai vrea să te retragi în banca ta, să te izolezi de toată lumea, de vreme ce orice încercare de a intra în contact cu ceilalţi se soldează cu un mic scandal.

Nu eşti tu vinovat de această stare de tensiune, ci interlocutorii tăi care sunt grăbiţi, nervoşi, agitaţi, care îşi eliberează tot stresul pe ceilalţi. Ai ghinionul de a le trece chiar tu azi prin cale.

HOROSCOP LEU 10 iunie

Ai alături de tine o persoană care te încurajează, îţi dă încredere în tine însuţi, te susţine trup şi suflet, deci îl poţi numi cel mai bun prieten!

Te ajută într-o situaţie care lui îi este deja cunoscută, a trecut şi el prin ceva similar, şi nu te lasă să pierzi timp preţios căutând soluţii pe care el deja le deţine.

Ţi le împărtăşeşte cu bucurie şi cu atât mai mare e satisfacţia sa de a-ţi fi de ajutor cu cât vede că tu chiar îi urmezi sfaturile şi îndrumările. De aici se poate lega o relaţie de succes, din care ai multe de învăţat.

HOROSCOP FECIOARĂ 10 iunie

Erai convins că nu se mai poate face nimic într-un proiect care stă pe loc de la o vreme, dar ai parte de o surpriză. Apare o soluţie salvatoare care dă un nou sens acelui plan blocat şi îţi dă şi chef să te apuci din nou de treabă.

Nu abandona un plan dacă nu se mai mişcă, pentru că acum, după o perioadă în care s-au mai aşezat unele lucruri, totul ar putea reporni în forţă. Dă o a doua şansă unui plan eşuat mai demult, pentru că acum ai alte resurse la îndemână ce pot avea efect mai bine ca data trecută.

HOROSCOP BALANȚĂ 10 iunie

Abordezi o atitudine oarecum nepăsătoare la problemele altora, de parcă nu ai avea nicio legătură cu acestea.

Poate nu e rău să rămâi detaşat faţă de ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă planează o atmosferă sumbră care de obicei te afectează, dar azi tu eşti într-o pasă bună pe care merită să o păstrezi pe tot parcursul zilei.

Lasă-i pe ceilalţi să se lupte cu piedicile şi cu eşecurile lor, pentru că nu te privesc personal. Nu trebuie să te pui de fiecare dată în pielea lor, că îţi strici tu tot cheful.

HOROSCOP SCORPION 10 iunie

Când ai ocazia să îţi pui în valoare talentele native, nimic nu e prea greu, de aceea azi îţi aduni forţele pentru a la canaliza într-un proiect care te încântă şi de la care ai mari aşteptări.

Munceşti cu pasiune, cu plăcere, cu o anumită bucurie pentru că se prefigurează rezultate demne de toată laudă la final.

Nimic nu poate fi mai motivant decât să faci ceea ce-ţi place cu adevărat şi care mai este şi apreciat de cei cărora te dedici. Chiar şi bucuria celor din jur e o satisfacţie suficientă pentru a lucra până la capăt.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 10 iunie

Nu te mai crampona de lucruri mărunte care nu sunt chiar aşa cum ai fi dorit. Mai bine îţi canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari şanse să fie atins, decât să te tot chinui să duci mai departe acest drum care s-a împotmolit.

Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla, semn că planul în care îţi aduci contributia nu are şanse şi ar fi mai bine să te apuci de altceva.

Asta trebuie să faci şi tu azi, să abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc să înainteze şi să alegi un alt ţel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant. Propune-ţi altceva, deci!

HOROSCOP CAPRICORN 10 iunie

Nu ţii cont de regulile nimănui şi tu îţi vezi de treburile tale concentrat numai asupra propriilor tale vise.

Dacă îţi urmezi numai propriile principii şi reguli, ajungi mult mai repede şi mai uşor la scopurile propuse, ca atare încearcă să faci abstracţie de cei care apar în faţa ta cu autoritate şi îţi dau ţie ordine.

Nu te supune lor, pentru că planurile tale nu sunt compatibile cu ordinele lor, ca atare, în acest moment, contează doar ce e în propria ta minte. Urmează-ţi drumul după politica ta, ca şi cum nu ar exista alţii mai puternici deasupra ta. Tu ştii cel mai bine ce e mai bun pentru tine, nu alţii!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 10 iunie

Se creează o atmosferă foarte plăcută în grupul din care faci şi tu parte, ceea ce vă îndeamnă pe toţi la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naşte rezultate care să mulţumească pe toţi.

Alătură-te colegilor cu interese similare şi uniţi-vă forţele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă!

Unul din secretele reuşitei este optimismul, şi atât timp cât vă trataţi unii pe alţii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comună nu e departe.

HOROSCOP PEȘTI 10 iunie

Tu ai rezolvare la orice problemă, pentru că analizezi lucrurile lucid şi cu seriozitate. Ba chiar ai putea avea sfaturi practice şi pentru alţii care-şi bat capul cu tot felul de întrebări, deci oferă-te să le fii alături la nevoie.

Mai greu e cu cei orgolioşi care nu ţi-ar recunoaşte pentru nimic în lume că nu ştiu cum să iasă din impas şi ar fi în stare să-ţi refuze sprijinul care le-ar fi de ajutor.

Nu încerca să ajuţi pe cineva cu forţa, ci doar dacă îşi va călca pe mândrie să te solicite! Un ajutor e benefic doar atunci când cel care-l primeşte chiar are nevoie de el!