Gabriela Cristea a aflat daca va avea fetita sau baietel: Vedeta TV este în culmea fericirii. Cum l-a anunțat pe Tavi Clonda că este din nou însărcinată

Bucurie mare în viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda! Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cum a trecut deja de primul trimestru de sarcină, îndrăgita prezentatoare TV a aflat și ce va fi.

Gabriela Cristea a anunțat vineri, chiar de ziua ei, că este însărcinată cu al doilea copil, la doar un an după ce a adus-o pe lume pe Bella Victoria Margot. Recent, vedeta TV a aflat și dacă micuța va avea un frățior sau o surioară.

Așadar, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să îi ofere Victoriei… o surioară, potrivit SPynews. Frumoasa prezentatoare este însărcinată și poartă în pântece încă o fetiță, care, dacă este să ne luăm după cât de adorabilă este Victoria, va fi cel puțin la fel de simpatică.

Citește și: Gabriela Cristea, primele declarații despre sarcină! Cum l-a anunțat pe Tavi Clonda că este însărcinată cu al doilea lor copil

Gabriela Cristea nu se aștepta să fie însărcinată

Gabriela Cristea a mărturisit că nu se aștepta să fie însărcinată, având în vedere că s-a chinuit foarte mult să devină mamă prima dată și a fost nevoită să facă mai multe tratamente de feritilizare.

„Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă.

Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela