Fetița dansează în fața oglinzii purtând pantofii mamei

Copiii nu vor decât să se distreze. Poate că nu știu să deosebească răul de bine și uneori intră în bucluc pentru lucrurile pe care le fac, dar chiar știu să se distreze singuri și se pot folosi de orice au la îndemână pentru a se juca.

Putem să îi condamnăm? Tot ceea ce își doresc copiii este să ia parte într-o activitate care să îi facă fericiți și pe care să o împărtășească mereu cu cei din jur. Acesta este motivul pentru care am făcut și noi, la rândul nostru, o mulțime de trăsnăi atunci când eram mici, în special dacă am avut frați sau surori în preajmă.

Este adevărat că, în momentul în care creștem, pasiunile noastre se schimbă. Fiecare copil se bucură de diferite activități și acestea nu seamănă deloc între ele. Unii se bucură atunci se plimbă cu bicicleta sau când se joacă în aer liber, mai ales când se pot juca cu pistoale cu apă într-o zi călduroasă de vară!

Alții se bucură atunci când stau în casă și se joacă pe calculator (prea mulți, din păcate) și trebuie să recunoaștem că este destul de plictisitor! Totuși, asta este ideea, ca fiecare să își descopere singuri pasiunile!

Să luăm fetița din imagini, de exemplu! Tot ce vrea să facă fetița este să se distreze și să fie fericită! Și ce o face pe ea fericită? Dansul, bineînțeles, dar doar în timp ce poartă tocurile mamei sale cu care poate face și zgomote!

Majoritatea femeilor știu că este destul de greu să dansezi pe tocuri și, trebuie să recunoaștem, suntem destul de impresionați de modul în care reușește aceasta nu doar să își mențină echilibrul, dar să nu se împiedice în timp ce face pașii de dans specifici stilului flamenco!

Fetița pare că are extrem de multă încredere în ea cu fiecare pas pe care îl face, iar asta chiar i se poate citi pe față! Mai mult, pe la jumătatea filmulețului, se poate vedea cât de tare îi place acesteia să facă zgomote cu tocurile pantofilor, de care se folosește pentru a puncta finalul unui pas.

Fetița este adorabilă! Aceasta nu se folosește doar de pantofii cu toc ai mamei, ci și de o eșarfă pe care o folosește așa cum fac profesioniștii! Postura și atitudinea fetiței este ceea ce au reușit să o diferențieze cu mult de ceilalți copii!

De câte ori nu am dansat și noi în fața oglinzii pe melodia preferată atunci când eram copii? Majoritatea dintre noi făceam asta toată ziua! Toate fetițele poartă rochia preferată și se pun în fața oglinzii, schimbându-și ținuta de câteva ori, prefăcându-se că sunt pe scenă.

De cele mai multe ori suntem uimiți de imaginația și talentul unor copii care au o vârstă destul de fragedă, dar iată că sunt mulți care nu încetează să ne uimească! Acesta este și cazul fetiței care ne dă de înțeles prin atitudinea ei că are cel putin o mie de oameni în fața ei care o privesc, o aplaudă și o admiră!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *