Exista viata si dupa divort! Cu ce artista de renume a aparut Connect-R dupa ce a anuntat ca s-a separat de Misha

Prima aparitie a lui Connect R la un eveniment important dupa divort! Avea un look schimbat si nu parea afectat de separarea de Misha

Cantaretul a urcat miercuri seara pe scena Festivalului International Cerbul de Aur

Cantaretul pare ca a depasit problemele legate de separarea de Misha, femeia cu care a stat cinci ani si cu care are si un copil.

Artistul a parut, la prima sa aparitie importanta pe o scena muzicala, chiar destul de relaxat si foarte putin afectat ca a devenit iar burlac.

Connect R a urcat pe scena de la Cerbul de Aur 2018, miercuri seara, alaturi de Andra, in super recitalul sustinut de frumoasa femeie la finalul primei seri de festival!

El a cantat doua piese, “Eu vara nu dorm” si piesa lor “Semne”, spre deliciul spectatorilor din Piata Sfatului din Brasov, care au apreciat atat noul look al starului, par lung si ochelari, cat si modul in care a interpretat melodiile.

Connect-R si Misha au divortat in secret

Connect-R, pe numele lui real Stefan Mihalache, si Misha (Mihaela Sotrocan) s-au casatorit in vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista si sotul ei, Connect-R, au devenit parinti, iar viata lor s-a schimbat complet.

“Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi!

Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *