E oficial! Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți.

După mai multe zvonuri că Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc să devină părinți, palatul Kensington a confirmat informația.

În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri că Meghan, în vârstă de 37 de ani, ar fi deja însărcinată. Așa s-a întâmplat și la un eveniment recent la care au participat ducii de Sussex, unde toată lumea a fost de părere că rochița ei ascunde o burtică de gravidă.

Meghan Markle și prințul Harry se află în Australia

Însă, zvonurile au fost alimentate și de gestul mamei lui Meghan, care în curând se va muta la Londra. Mai exact, ea a fost surprinsă în Los Angeles, mergând în mod regulat la cursuri de bonă, pesemne pregătindu-se pentru rolul de bunică, potrivit tabloidului Daily Star.

Însă totul a fost confirmat acum. Ducesa de Sussex a confirmat că este însărcinată cu primul copil al ei și al lui Harry.

Cei doi vor deveni părinți în primăvară anul viitor.

Meghan Markle a făcut anunțul după ce ea și roșcovanul au ajuns în Australia, unde se află într-o vizită oficială. Cei doi se află într-o vizită de 16 zile în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă.

Fosta actriţa americană Meghan Markle şi Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, s-au căsători religios, ceremonia având loc la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.