De ce Scorpionul si Varsatorul sunt atrasi unul de altul

Scorpion si Varsator – o potrivire puternica

Daca esti un Scorpion sau un Varsator, sau chiar un incepator in astrologie, ai auzit, probabil, unele zvonuri despre aceasta intalnire intre semnele de apa si vant. Multi astrologi iti vor spune ca cea mai buna compatibilitate este atunci cand ai acelasi element.

Fiecare combinatie are ofertele sale unice pentru o relatie, unele mai putin fezabile decat altele. Scorpionul si Varsatorul sunt un cuplu puternic, desi in cazul in care cei doi nu sunt destul de maturi nu va functiona atat de frumos.

Varsatorul este exact ceea ce vrea si a dorit intotdeauna Scorpionul. Varsatorul va fi intotdeauna misterios pentru Scorpion. Scorpionul este un semn puternic masculin si iubeste sa mearga dupa ceva pe care nu-l intelege pe deplin. Varsatorul este destul de complicat pentru a atrage un Scorpion. Semnul de apa se plictiseste, din pacate, cu usurinta.

Scorpionul este atras de oameni care au un corp perfect si o personalitate fermecatoare. Acestea sunt daruri pe care Varsatorul le are si le foloseste. Scorpionul vede ca Varsatorul are motive mai pure, o gama diferita de etica si o capacitate masiva de iubire.

Un phoenix si inclinatia spre apa

Scorpionul se simte stanjenit in lumina unei persoane atat de frumoase. Varsatorul evita adesea sa intre in relatii, uneori trecand prin etape foarte independente si pauze de sex.

Varsatorul nu simte prea multa chimie cu semnele la nivel sexual. Poate simti un schimb uimitor de idei sau chiar compatibilitate, dar atractie – este dificil de realizat.

Scorpionul este unul dintre putinele semne care poate intra in mintea unui Varsator. Scorpionul gaseste si ceva in Varsator pe care altii nu il au. Aceste doua semne sunt ca niste magneti si se conecteaza imediat unul cu celalalt, se doresc unul pe altul.

Cred ca cel mai mare obstacol pentru acestia doi este ca, daca se intalnesc prea repede, nu vor avea destule cunostinte pentru a se intelege.

Scorpionul este cunoscut pentru ca are o gama nebuna de emotii – este desemnat ca avand trei cicluri morfologice diferite de la sarpe la scorpion pana la Phoenix. Celelalte semne pot avea un totem. Indiferent daca o spun sau nu, cauta o legatura supranaturala – chiar daca pot fi cu picioarele pe pamant.

Varsatorul poate sa para distant, insa este extrem de intuitiv, linistit si uimitor de fermecator. Varsatorii sunt puternici emotionali, de aceea sunt legati de imaginea de purtatori de apa.

Scorpionul si Varsatorul se inteleg pentru ca sunt amandoi foarte creativi si in secret emotionali. Trebuie sa ia lent lucrurile, asta este cheia pentru a face aceasta pereche sa functioneze.

Concentreaza-te pe comunicare

Ai incredere in mine cand spun acest lucru, Scorpionul si Varsatorul nu trebuie sa isi faca griji cu privire la cine sunt din punct de vedere fizic. Scorpionul, prin insasi natura sa, este sexual.

Este un semn senzual, cu o imaginatie vie. Acestui semn ii place sa se miste in aceasta directie, deoarece sexul este un lipici puternic pentru descoperirea unei alte persoane. Varsatorul, cu imaginatia sa, face cu usurinta avansuri sexuale, ceea ce ii poate face pe parteneri sa dea inapoi repede.

Scorpionul este un semn construit pentru a face o familie. Este unul dintre putinele semne care farmeca si trezesc un Varsator. Un Scorpion are o puternica rezistenta; este loial, pana cand arati infidelitate.

Un Varsator are nevoie de cineva care vrea sa ramana, dar se straduieste sa gaseasca o astfel de persoana. Un Varsator trebuie sa se simta special, trebuie sa se simta dorit, trebuie sa simta in final ca cineva este serios si ramane.

Un Scorpion imatur va avea o faza de explorare inainte de a se stabili. Cu cat un Scorpion arata mai mult cat de loial este, cu atat va ajunge mai mult la Varsator si la uimitorul sau curent emotional. Un Varsator este puternic obiectiv, misterios si intriga Scorpionul.

Cei doi isi recunosc legatura atunci cand se intalnesc si se pot lovi unul de celalalt cu o intensitate mare.

Combinatia este una dintre cele mai puternice

La un anumit nivel alchimic, toate combinatiile de relatii sunt ca o vraja. Ia un element de foc si adauga energia unui element de pamant si ai un rezultat final. Cu o ecuatie Scorpion – Varsator ai o configuratie de vindecare.

Toate semnele de apa au o anumita cantitate de vindecare si creativitate in ele. Varsatorul este un ganditor genial, cu creativitate excesiva si intuitie. Cand acesti doi se intalnesc, ei fac un panaceu de curatare, vindecare – sau o furtuna.

Un Scorpion se poate fixa pe un Varsator si il ajuta sa fie mai puternic. Scorpionul este un magician si de multe ori simte ca provocarile din jurul lui sau ale lui sunt prea slabe. Ca multe din lucrurile din jurul lui sunt plictisitoare intr-o mare masura, pana cand un Varsator intra in peisaj, pentru ca un Varsator este un vizionar.

Acesti doi isi pot vedea intregul potential in aceasta relatie. Ei trebuie sa inteleaga ca ei nu comunica ca un cuplu normal, nici nu ar trebui. Este o calatorie incredibila si frumoasa, daca este bine facuta, o pereche uimitoare.

De ce ar trebui sa incerci combinatia

Imbratiseaza calmul unui Varsator. Usurinta pe care o are cu viata se va potrivi bine cu un Scorpion si caile sale in continua schimbare. Scorpionul este cel mai solid dintre semnele de apa, precum gheata. Dar poate fi in stare lichida si gazoasa, pur si simplu pentru ca este stapanul apei.

Scorpionul poate merge oriunde e emotie, iar Varsatorul poate merge oriunde se gandeste. Cei doi impreuna se simt intregi si simt mai mult ca ei pot impartasi povestile lor personale. Nu sunt oglinzi exacte, nici chiar in aceleasi stare – dar se pot explora reciproc si se pot intelege destul de bine.

Note pentru scorpioni

Varsatorul nu vorbeste intotdeauna. Uneori vrea ca lucrurile sa fie linistite si iti va lasa mult spatiu si intimitate pentru a le descifra. Daca un Varsator petrece timp consistent cu tine, acesta este un plus major.

Aceasta este o creatura care vede mult mai departe in viitor si iubeste sa adune informatii in mod eficient inainte de a lua o decizie

Nu iti lasa nesiguranta sa-i indeparteze. Vor ca lucrurile sa functioneze si ca lucrurile sa fie usoare si nu vor sa te raneasca. Dar esti un Scorpion si ai mai multa putere sa-i ranesti, asa ca ai grija.