Cum arata locul unde vor face nunta Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Omul de afaceri și Valentina, fost manechin internațional, își unesc destinele astăzi la o biserică din Budapesta, apoi masa și felicitările vor fi la un restaurant-palat de 5 stele.

Doamnelor și domnilor, vă invităm în lumea desăvârșită a bunului gust! Sună mai extravagant în limba engleză, arată și mai bine dacă pătrunzi cu ochii în restaurantul vechi de mai bine de un secol din Budapesta.

Iar interiorul rafinat se asortează de minune cu mâncărurile speciale servite la Gundel’ pe platouri de porțelan, care-ți vrăjesc mințile.

Cristi Borcea va celebra nunta cu Valentina Pelinel într-un decor deosebit, cu elemente neo-baroce, într-o clădire ce păstreză aerul La Belle Epoque. Mai degrabă conac sau palat decât un restaurant în sensul strict al cuvântului.

13.000 de euro, sala de festivitate

Mai întâi, cei doi își vor uni destinele în fața preotului la o biserică din centrul capitalei ungare, astăzi spre seară, pentru ca apoi alaiul să serbeze cununia la Gundel’.

O locație aleasă și pe placul nașului, Marius Vizer, prieten vechi al lui Borcea, cel care s-a ocupat îndeaproape ca a treia nuntă a fostului șef dinamovist să fie perfectă.

Din informațiile ce-au respirat în media, închirierea sălii, Regina Elisabeta’, unde se va desfășura evenimentul, ar fi costat aproximativ 13.000 de euro! Și meniul este unul esquisit, ca pentru 200 de euro de persoană la cât este cotat.

Club exclusivit

Pe muzica pianistului care interpretează melodii deja celebre sau a viorilor care dau un parfum aparte oricărei vizite la Gundel’, Cristi și Valentina Borcea îi vor primi pe invitați alături de Marius și Irina Vizer.

Lista este restrânsă, doar 40 de invitați, unde se regăsesc nume din fotbal și din business, precum Victor Pițurcă, Gigi Nețoiu, Ioan Becali și Nicușor Stan.

Nu și Gigi Becali, nașul lui Borcea cu fosta soție, Alina Vidican, care n-a văzut cu ochi buni această a treia nuntă a fostului fin și nici nu a fost invitat.

Recunoscut pentru faptul că nu se uită la bani când vine vorba de a-și satisface capriciile personale și ale persoanei iubite, Cristi Borcea face nunta în restaurantul ce a avut numeroși invitați celebri.

De la regina Elisabeta a II-a, regina Beatrix a Olandei și Papa Ioan Paul al II-lea la George Bush și Yasser Arafat, de la Angelina Jolie și Brad Pitt la Michael Schumacher, Sir Alex Ferguson și Michael Flately, de la Paul Newmann la Robert Redford.