Clasamentul astrologilor: Cele mai dificile zodii din horoscop. Nu vor renunța nici în ruptul capului la metehnele lor.

Sunt genii ale Răului. Astrologii fac tot soiul de clasificări, motiv pentru care acest top vorbește despre zodiile care nu au egal când vine vorba de crize de isterie, lispa de caracter și înțelegere.

Acestea pot fi catalogate drept genii ale Răului. Iată care sunt.

Locul 5 Capricorn

Natovii acestui semn zodiacal vor face mereu ce vor ei și nu vor renunța nici în ruptul capului la metehnele lor.

Caracterul lor este unul destul de dificil și cu greu își schimbă opiniile. Vor se stea numai lângă persoane puternice, care îi pot domina. Dacă te îndrăgostești de un Capricorn trebuie să fii răbdător și resemnat! Altfel nu reziști!

Locul 4 Vărsător

Nu prea găsești nimic în comun cu Vărsătorii, deoarece sunt… unici. Se diferențiază de celelalte zodii prin încrederea în sine și vulcanul de emoții care stă să erupă la orice pas și să provoace haosul. Niciodată nu își asumă vina pentru nimic, dar merei ceilalți sunt de vină pentu ce li se întâmplă.

Locul 3 Gemeni

Sunt nativi fără de pereche. Sunt brilianți, măreți, atrași de aventură și de eroism. Doar că nu prea stau bine cu nervii în situații critice și pot da dovadă de cruzime atunci când se pierd cu firea. Gemenii sunt însă ființe extrem de sensibile, iar supărarea lor trece imediat precum vine.

Locul 2 Berbec

Pe locul 2 sunt Berbecii, genii ai Răului atunci când sunt provocați. Distrug totul în cale fără remușcări, fără a privi înapoi și fără a conta ce pot distruge: familie sau carieră.

Femeia Berbec mereu vrea să aibă dreptate, cu orice preț. Este și o zodie foaret pasională, așa că viața alături de berbeci este oricum numai plictisitoare nu.

Locul 1 – Scorpion

Bravo pentru Scorpion, aceste genii neîncoronate ale Răului! Aceștia ocupă numărul unu în topul celor mai rele zodii fără măcare să depună cel mai mic efort.

Au un soi de dispreț fațp de lume și sunt dispuți să sacrifice orice pentru a deține controlul. E greu să ajungi la un numitor comun cu Scorpionii pentru că ei critică orice și pe oricine.