Cine a stat în spatele principelui Nicolae, în biserica, la nuntă. Este vorba despre o persoană importantă pentru el

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, și Alina Maria Binder s-au cununat duminică, 30 septembrie, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

După ceremonia religioasă, cuplul a mers, cu o caleașcă, la Casino, unde tinerii căsătoriți au salutat publicul din balconul impunătorului monument.

Pentru că rudele principelului Nicolae, care fac parte din Familia Regala, de la mama lui, pana la matusile sale, nu au participat la eveniment, in spatele mirelui s-a aflat o persoana importanta pentru el.

Marilena Rotaru, o monarhistă cunoscută, o susținatoare a principelul Nicolae, a fost cea care a stat chiar in spatele mirelui în tot timpul slujbei.

În urmă cu trei ani, jurnalista Marilena Rotaru a publicat, pe Facebook, informațiile pe care le-a obținut în urma unei discutii private cu principesa Margareta. Marilena Rotaru a fost îndepartată de la emisiunea „Ora Regelui” de la TVR 1.

Principele Nicolae și Alina Binder au mers într-o caleașcă descoperită prin Sinaia și au salutat zâmbitori mulțimea. „Trăiască mirii!’ le-au strigat participanții și cei doi soți le-au zâmbit cu generozitate, ba chiar s-au ridicat la un moment dat în picioare în trăsură pentru a putea toți cei prezenți să imortalizeze momentul.