Cele 10 reguli ale dragostei de care să ții cont în viață

Indiferent de vârstă, un lucru este cert: relațiile nu sunt deloc ușoare. Nu te aștepta să existe o rețetă pentru relația perfectă, însă sunt câteva reguli de care poți ține cont, pentru a evita drama și discuțiile inutile.

Ține cont de ele și lucrurile s-ar putea să pară un pic mai simple.

1. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu va renunța niciodată la tine, oricât de grea ar fi situația. Nu îi mai căuta scuze, atunci cânt nu îți oferă dragostea pe care tu crezi că o meriți. Lucrurile nu sunt ușoare pentru nimeni, dar întotdeauna există o cale spre ce îți dorești cu adevărat.

2. Un barbat care te iubește cu adevărat îți va distruge rujul, nu rimelul! Știm, suna siropos, dar poți spune că nu este adevărat?

Nu ar trebui să permiți nimănui să te facă să suferi. Dacă nu ești cu adevărat fericită în relație, nu este preferabil să fii liniștită singură?

3. Orice femeie merită un bărbat care nu îi apreciază doar corpul și calitățile de gospodină, ci și inteligența și înțelepciunea sa!

Aspectul fizic este important, dar știi foarte bine că tu ești mai mult decât atât. Asigură-te că este conștient în fiecare zi de faptul că ești o femeie completă și complexă și nu pune preț doar pe cum arăți. Până la urmă, frumusețea este trecătoare.

4. Dacă aștepți și ceri respect într-o relație, nu înseamnă că ești nebună sau dificilă! Ai tot dreptul să pui întrebări și să ceri mai mult. Nu îi permite nimănui să te facă să te mulțumești cu puțin.

5. Ține minte că: un bărbat adevărat alege să respecte, iubească, adore și să fie fidel unei singure femei!
Nu, nu este film, ar trebui să fie realitate. Tu poți iubi un singur bărbat? Atunci ai tot dreptul să ceri același lucru. Dacă nu, stabiliți să aveți o relație deschisă și nimeni nu mai păcălește pe nimeni. Așa este corect, nu?

6. Îndrăgostește-te de cineva care nu te face să crezi că dragostea este grea! Pentru că nu ar trebui să fie grea, ci ar trebui să fie cel mai frumos lucru care ți s-ar putea întâmpla!

7. Tocurile și standardele tale ar trebui să fie întotdeauna înalte! Și dacă poți face excepții la tocuri, niciodată să nu accepți mai puțin decât ce crezi că meriți. Doar nu ai investit atât în tine ca să lași pe oricine lângă tine.

8. Să nu îți fie teamă că îl pierzi! Un bărbat care te iubește cu adevărat, nu va pleca nicăieri, oricâte femei frumoase ar avea în jur.

9. Nu căuta un bărbat care să îți rezolve problemele, caută un bărbat care nu va fi o problemă! Te descurci singură în orice situație, important este să nu ai pe cineva care să caute să îți pună piedici.

10. Întotdeauna să alegi să stai în ploaie cu un bărbat care te iubește, decât să mergi într-o mașină luxoasă, cu un bărbat care nu te apreciază. Vei fi mult mai fericită!