Cea mai bogată româncă are o vilă de 5 milioane de dolari în California

În Beverly Hills, cea mai bogată româncă are o vilă de 5 milioane de dolari. Anastasia Soare e gata să facă o tranzacţie de 3 miliarde dolari.

Într-o zonă exclusivistă, cea mai bogată româncă are o vilă de 5 milioane de dolari. Anastasia Soare, cea supranumită “Regina sprâncenelor”, câştigă prin compania ei de cosmetice, Anastasia Beverly Hills, peste 340 de milioane de dolari anual, iar averea ei este estimată de revista americană Forbes la un miliard de dolari.

Anastasia Soare îşi vinde afacerea cu 3 miliarde de dolari

Vânzările au explodat după ce ce fiica ei, Claudia, preşedinta companiei, a început să promoveze produsele pe Instagram. Compania vinde în prezent peste 480 de produse în 3.000 de magazine. Veniturile sunt estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari.

În prezent, un fond de investiţii se află în negocieri pentru a prelua o parte din compania Anastasiei. Presa de peste Ocean estimează tranzacţia la 3 miliarde de dolari.

Casa Anastasiei Soare are 450 de metri pătraţi

În California, cea mai bogată româncă are o vilă de 5 milioane de dolari. Casa Anastasiei Soare, plasată într-o zona selectă, are şase dormitoare, o suprafaţă totală de 450 de metri pătraţi, si un teren aferent, cu piscină, de 1.215 metri pătraţi.

Pe site-urile de imobiliare, valoare vilei este estimată la 5 milioane de dolari, după ce, acum câţiva ani, aceasta era evaluată la 3,5 milioane de dolari.