Ce avere o sa-i lase Adriana Iliescu micuţei Eliza! Cât a strâns până acum

Constienta ca sfarsitul ii este aproape, Adriana Iliescu si-a luat deja toate masurile pentru a se asigura ca singurul sau copil va ramane cu tot ceea ce a agonisit ea o viata. Tocmai de aceea, progesoara a lasat un testament.

In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza.

Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrizitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica.

Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura.

Insa, pentru ca se apropie cu pasi repezi de varsta de 80 de ani, dar si pentru ca este constienta ca nu va trai o vesnicie, Adriana Iliescu vrea ca totul sa fie in ordine atunci cand ea nu va mai fi, cu atat mai mult cu cat nu vrea ca fiica ei sa treaca prin momente dificile.

S-a asigurat ca fiicei sale ii va ramane totul!

Tocmai de aceea, cea mai batrana mama din Romania si-a invatat fiica tot ceea ce era nevoie pentru ca ea sa se descurce singura. Mai mult, femeia, de profesie profesor universitar, a scris un testament.

Adriana Iliescu a recurs la acest gest pentru ca se teme ca diverse persoane ar putea aparea dupa disparitia ei, pentru a cere o parte din avere:

„Nu am bani, nu am proprietati. Detin o locuinta, cateva bijuterii si o biblioteca de carti. Sunt si unele scumpe. Ele reprezinta munca mea de o viata. Eliza va mosteni totul. Nu va vinde niciodata cartile, pentru ca i-am insuflat dragostea pentru lectura”, a declarat femeia, pentru CANCAN.ro.

La 80 de ani, Adriana Iliescu se consideră încă o femeie în putere. Unul dintre obiectivele ei este acela de a se asigura că moştenirea fetei va rămâne intactă şi că rudele ei nu vor atenta la bunurile fetei.

În ultimii ani, Adriana Iliescu a făcut multe drumuri pe la tribunal. Ea a avut patru procese pe rol, iar unele le are şi acum. Cel mai complicat este cel cu verişoarele ei, care au vândut şi partea ei din casa lăsată de bunici. Primul proces l-a început în 2003,.

„Eu sper ca se vor termina si voi castiga, problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri”, a declarat Adriana pentru qbebe.ro.

De asemenea, ea se judecă de cinci ani cu un vecin al părinţilor ei care şi-a ridicat o vilă mult prea aproape de casa părintească şi din această cauza vechiul imobil riscă oricând să se prăbuşească.

Cu toate că a ajuns la o vârstă venerabilă, Adriana Iliescu nu se gândeşte la moarte. „Nu pot să cred că un copil poate fi bătut de Dumnezeu. Suntem foarte credincioase, aşa cum am crescut-o, ea este iubitoare de Dumnezeu.

Nu cred că Dumnezeu a avut un plan întristător pentru noi, cred că vrea ca ea să-şi trăiască viaţa, să aibă o viaţă fericită, frumoasă şi cred că si pe mine mă va ţine Dumnezeu în viaţă atât timp cât este nevoie”, a mai spus Adriana Iliescu.