Catalin Botezatu s-a logodit in secret!?! Cine i-a cucerit inima celebrului designer

In ultima vreme, Catalin Botezatu e insotit la evenimente, dar si in vacante de Monica Hill, un model care atrage atentia ori de cate ori iese din casa.

Bruneta cu trup de zeita s-a cam dat de gol in legatura cu cat de serioasa este, de fapt, relatia pe care o are cu indragitul designer.

Recent, Monica Hill a postat pe Instagram Stories o filmare in care apare purtand pe inelarul de la mana stanga un superb inel.

In imaginile cu bijuteria, care a starnit controverse, frumoasa vedeta l-a etichetat pe Catalin Botezatu. Acesta e un motiv “cu greutate” pentru care unii dintre fanii celor doi cred ca ei s-ar fi logodit in secret.

Vestea-bomba a presupusei logodne dintre Catalin Botezatu si Monica Hill vine dupa ce intre ei au fost nedezlipiti in timpul tuturor aparitiilor de la Untold 2018, cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015. In prezent, ei sunt la mare, in statiunea Mamaia.

“Este adevarat. Sunt impreuna”, “Superbi! Va ador”, “Ce viata a avut omul asta, cea mai frumoasa”,sunt trei dintre comentariile lasate de internauti pe pagina de Instagram a Monicai Hill.

Deocamdata, nici modelul si nici Catalin Botezatu nu au si-au asumat public relatia, dar, potrivit mesajelor postate de apropiati, cei doi formeaza un cuplu. Monica Hill a reprezentat Romania la cea de 46-a editie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfasurat in Hurghada, Egipt.

Competitia a avut loc la inceputul acestui an. Modelul a prezentat colectiile mai multor creatori de moda, printre care si cele ale lui Catalin Botezatu.

Cunoscutul designer s-a nascut pe 3 decembrie 1966, in Alexandria. De-a lungul carierei sale, Catalin Botezatu aprimit numeroase premii pentru creatiile sale, iar viata lui personala a constituit de multe ori obiectul presei tabloide, in special datorita relatiilor sale amoroase.