Câştigătorul Exatlon România 2018. Cine ia marele premiu?

Câştigătorul Exatlon România 2018 va fi ales miercuri, 23 mai, într-o transmisie live la Kanal D. Ionuţ Sugacevschi şi Vladimir Drăghia au ajuns în marea finală şi vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Marţi, cei patru seminfinalişti, Vladimir Drăghia, Ionuţ Sugacevschi, Ştefan Floroaica şi Alex Nedelcu, s-au confruntat în două probe pline de suspans.

La finalul celor două curse, cei mai buni doi concurenţi au mers mai departe în finala care va avea loc pe 23 mai. Este vorba despre Ionuţ Sugacevschi şi Vladimir Drăghia. Numai unul din ei va fi câştigătorul Exatlon România 2018 şi va intra în posesia premiului de 100.000 de euro.

Câștigătorul Exatlon România 2018 va fi ales de public şi va fi anunțat pe 23 mai. Transmisiunea va fi în direct.

Toți concurenții „Exatlon” au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipă, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee.

Au îndurat intemperiile în celebrul „coteţ” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață.

De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Razboinici și de Faimoși.

„Exatlon” a devenit un adevărat fenomen în România, aducând în discuție ideea de fair-play, de libertate a alegerii, de valori morale.

În timpul șederii în Republica Dominicană, concurenții au trecut prin încercări importante, arătându-se publicului fără ascunzișuri, fie că a fost vorba de slăbiciuni, greșeli inerente sau momente când au dat dovadă de echilibru, înțelepciune.