Casa regală britanică a emis fotografiile oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Răbdarea tuturor a fost răsplătită cu noi cadre oficiale cu Ducii de Sussex, alături de familia regală.

Casa regală britanică a făcut publice tablourile oficiale cu mirii și familia lor. Fotografiile cu Ducii de Sussex au fost realizate de fotograful Alexi Lubomirski, cel care le-a realizat și ședința foto de logodnă, în ”The Green Drawing Room”, din cadrul Castelului Windsor, imediat după ceremonia religioasă.

Cu această ocazie, Ducii de Sussex au ținut să le mulțumească celor care au luat parte la nunta lor, sâmbătă. ”S-au simțit norocoși că au putut împărtăși ziua cea mare cu toți cei strânși la Windsor și cu cei care urmărit nunta la televizor, din Marea Britanie, din țările din Commonwealth și din întreaga lume.

Înălțimile Sale Regale sunt încântate de aceste portrete oficiale, realizate de Alexi Lubomirski și sunt fericiți că le pot împărtăși cu voi, astăzi. Ar vrea, de asemenea, să vă mulțumească pentru mesajele și sprijinul generos pe care l-au primit în ziua cea mare”, se arată scris în comunicatul oficial emis de Familia Regală.

În două dintre cele trei portrete eliberate, Meghan și Harry sunt acompaniați de Regina Elisabeta a II-a, soțul acesteia, Prințul Philip, Duce de Edinburgh, Prințul Charles și soția sa, Camilla, Ducesă de Cornwall, mama miresei, Doria Rangland, Ducii de Cambridge și cei doi copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, dar și ceilalți paji și celelalte domnișoare de onoare.

Iar în cel mai emoționant cadru apar în prim-plan doar mirii, fotograful surprinzând perfect sentimentele celor doi după ce și-au urat iubire veșnică în fața altarului. Veseli, emoțioanți, fericiți și împliniți, Harry și Meghan oferă imaginea perfectă a unui cuplu cu adevărat îndrăgostit. Casă de piatră!