Când va deveni Kate Middleton regina Marii Britanii? Ce spun surse de la palat

Surse de la palat, citate de site-urille de celebrități de peste Ocean, susțin că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este posibil să nu devină niciodată regina Marii Britanii.

Surse din casa regală au dezvăluit că prințul Charles vrea să dețină titlu de rege al Regatului Unit cât de mult poate, din momentul în care îi va reveni coroana.

Astfel, Kate va trebuie să-și aștepte rândul, potrivit ordinii succesiunii la tron pentru mult timp, iar acest lucru ar putea chiar să creeze și dificultăți în mariajul ei cu prințul William.

În prezent, există numeroase dezbateri dacă Camilla Parker-Bowles va lua locul reginei Elisabeta a II-a după moartea acesteia, deși dacă Charles va deveni rege, probabil nu va exista o altă alternativă de titlu pentru ea.

Charles nu vrea să renunțe la coroană

Mulți apropiați ai casei regale spun că Charles le-a povestit că nu va renunța foarte ușor la tron, având în vedere că a așteptat aproape toată viața lui să devină rege. Mai mult, în ciuda zvonurilor, el a precizat clar că nu se va da deoparte ca să-i lase fiului său, prințului William, oportunitatea să devină el rege.

Potrivit Vanity Fair, o biografie neautorizată scrisă de Sally Bedell Smith, intitulată ‘Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life,’ va dura câteva decenii până când William își va pune coroana pe cap. „Charles va deveni rege și Camilla regina.

El nu va renunța la tron în favoarea lui William, care probabil va deveni rege la scurt timp după ce va împlini 50 de ani”, scrie autorul.

Cu alte cuvinte, ar putea dura între 20 și 30 de ani ca ducesa de Cambridge să devină regină. Ceea ce înseamnă că va fi nevoită să se confrunte anii întregi cu drama de la casa regală și cu probleme politice din „spatele scenei”.

De asemenea, autorul susține că mariajul ei cu prințul William va trebui să fie foarte solid ca să reziste în fața criticiilor regale, ceea ce nu va fi foarte ușor.

William va trebui pur și simplu să aștepte la fel de mult cât a așteptat și Charles înainte să conducă monarhia, iar acest lucru ar putea fi pentru Kate Middleton o veste bună, dar în același timp și rea.

Partea bună este că ea nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește stresul și responsabilitățile pe care le-ar avea ca regină, însă va fi cunoscută aproape întreaga viață doar ca ducesa de Cambridge, spre dezamăgirea britaniciilor care și-o doresc regină.