Caleașcă unicat la nunta principelul Nicolae cu Alina Binder. Folosită pentru prima oară

Caleașca folosită de principele Nicolae și Alina Binder la nunta lor de la Sinaia are o poveste cu adevărat impresionantă.

La nunta celor doi, care a avut loc duminică, 30 septembrie 2018, la Sinaia, principele Nicolae, și aleasa inimii sale, Alina Binder, au plecat de la biserică într-o frumoasă caleșcă ce a atras imediat atenția celor prezenți la evenimentul princiar.

Caleașca folosită la nunta principelui Nicolae cu Alina Binder are o poveste incredibilă. Este unicat în România.

Potrivit proprietarului acesteia, Cristian Iancu, caleașca a fost lucrată în Italia, din lemn masiv, și este deocamdată unicat in România. A fost trasa de doi ai frizieni și însoțită de 53 de juni de la Junii Brașovului.

Ca la toate nunțile regale, chiar dacă Principele Nicolae și-a pierdut titlul, întregul eveniment a respectat un ceremonial demn de un eveniment al unor personalități.

Astfel că după oficierea cununiei religioase cei doi au ieșit din Biserică și au mers prin toată Sinaia într-o caleașcă descoperită, salutând mulțimea.

Câteva sute de oameni erau deja strânși pe străzi ca să vadă fericitul cuplul. Le-au strigat bucuroși „Trăiască mirii!’ și au făcut mii de fotografii.

Tot drumul până la Cazinoul din Sinaia, principele Nicolae și Alina Binder au fost aplaudați de oameni, mulți dintre aceștia aplaudând și aruncând cu flori.