Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună. Unde și-au făcut apariția cei doi

Cei doi și-au făcut apariția la o petrecere a trustului în care lucrează.

La o săptămână după ce și-au anunțat despărțirea, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au apărut împreună la un eveniment. Cei doi au dat nas în nas la petrecerea organizată pentru Haluk Kurcer, preşedintele executiv al Kanal D în România, post la care lucrează amândoi.

La petrecere, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au dat nas în nas. Au fost în vervă maximă și s-au distrat pe cinste, însă fiecare în compania altor oameni.

Întâlnirea celor doi vine după ce Bianca Drăgușanu abia s-a întors de la mare, unde s-a distrat în compania actualului ei iubit, Tristan Tate.

Fanii celor doi nu s-au putut abține să nu comenteze pe rețelele de socializare:

“Bianca nu poate rata întâlnirea cu Victor și e în stare să-și ducă pitzi cu ea, doar știm că tot circul e pentru a-l enerva, a-l face gelos pe Victor.

Toți cei ce lucrează la Kanal D sunt invitați și e normal să fie și ea, doar domnul e șeful”, “Să vedeți circ complet a la Bianca. Clar e chemată pentru că e la Kanal D…”,

“Fix cum am spus, a apărut și Bianca și nu putea să nu pună locația ca să meargă presa și să fie iar circ, mai ales că e și Victor acolo”.