Astrologii cred că acesta este cel mai de încredere semn din zodiac…

Ele pot fi fără suflet şi încăpățânate. Deseori refuză să recunoască faptul că au greșit și nu vor recunoaște, chiar dacă îşi dau seama de asta.

Pot fi agresive și impulsive. Se cred doamne de fier, când de fapt, au o inimă de aur. Pot fi timide și păstra totul în sine sau pot împărtăși totul, cu toată lumea. Sunt inteligente și gânditoare. Sunt o specie rară. Ele – sunt femeile Vărsător.

Și aceste femei sunt dintre cele mai bune partenere într-o relație. De ce? Iată 8 motive.

1. Sunt independente

Se simt bine singure. Chiar le place asta. Dar dacă ţi-a permis să intri în lumea ei, atunci ai ceva special în tine.

2. Sunt imparțiale și obiective

Sunt capabile să gândească dincolo de limite. Ele văd situația din toate unghiurile. Acest lucru le face să fie specialiste desăvârșite în luarea deciziilor.

3. Sunt încăpățânate

Nu este cea mai bună calitate, desigur. Încăpățânarea adesea duce la dispute, dezacorduri, certuri și resentimente. Dar există și un avantaj în asta – femeile-Vărsător au convingerile lor clare, de la care nu se vor abate şi le vor apăra până la final. Iar asta este un lucru foarte bun.

4. Au necesitatea să fie singure cu sine

Femeile-Vărsător au necesitatea să stea singure, pentru a-şi restabili echilibrul sufletesc. Dacă îi vei permite să stea singură o oră sau chiar o săptămână, ea va aprecia asta și îţi va fi foarte recunoscătoare.

5. Cu ele întotdeauna va fi interesant

Aceste femei adoră să șocheze oamenii, doar pentru ca viața să fie interesantă. Da, şi surprizele încă nu au dăunat nimănui. Creativitatea și orizontul larg cu care este înzestrată femeia-Vărsător nu te vor lăsa niciodată să te plictisești.

6. Sunt devotate

Îţi va fi fidelă ţie şi numai ţie, indiferent ce se întâmplă. Întotdeauna va fi alături de tine pentru a te sprijini.

7. Sunt mereu în căutarea înțelepciunii

Cele mai multe conversații ale femeii-Vărsător cu ceilalți, se reduc la întrebările care îi vor satisface foamea de cunoștințe. Toată viața caută înțelepciune și cunoaștere – chiar și în relație. Când te întâlnești cu o femeie Vărsător, trebuie să gândești mult mai larg decât te-ai obișnuit.

8. Se gândesc mereu la viitor

Se gândesc mereu la cum va fi viitorul lor, cu cine vor fi acolo și ce aventuri le așteaptă. Relațiile din trecut, chiar dacă au eșuat, vor extrage din ele toată înțelepciunea şi o vor aduce într-o relație nouă pentru a o îmbunătăți. Aceste femei percep relațiile mult mai serios decât ai fi crezut. Pentru că întotdeauna se gândesc cum va fi viitorul vostru comun.

Femeile – Vărsător au şi părţi slabe, care adesea acoperă pentru cei din jur caracteristicile lor puternice. Dar trebuie să ţii minte, că nimeni nu te va iubi mai mult și mai pasionat decât femeia Vărsător. Cu niciun alt semn din zodiac nu te vei simți atât de distractiv și interesant.