Astrolog: Cum îşi exprimă zodiile sentimentele

Astrologii au analizat felul in care nativii din horoscop isi exprima sentimentele. Iata concluzia lor.

CAPRICORN

Capricornul se împotrivește sentimentului iubirii de teama durerii şi pierderii. Însă dragostea îi străpunge inima şi atunci el îşi pune o nouă sarcină – pentru nimic în lume să nu-şi arate sentimentele.

În general, Capricornii sunt oamenii conservatori – îşi doresc un partener de viață pe care să se poată baza, cu care să creeze o familie puternică pentru toată viața. Nu pot suporta oamenii ușuratici.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul e sentimental. Reprezentatul acestui semn zodiacal are tendința de a idealiza obiectul iubirii, să-i ofere o aură misterioasă, ceea ce deseori nu corespunde realității. Din cauza dorinței de a vedea totul mai bun decât este în realitate, deseori se dezamăgește, iar aceasta îl face pe Vărsător să renunțe la iubire de dragul prieteniei.

Faţă de prieteni el are mai puține cerințe. Vărsătorii au cel mai mare procent de divorțuri. Pentru că sunt gata să se ofere mai mult străinilor, decât membrilor familiei sale.

PEŞTI

Peștii nu sunt suficient de determinați, de aceea preferă să nu cucerească, ci să ia doar atunci când li se oferă ceva. Nu se vor lupta cu concurenții, ci mai degrabă se vor da într-o parte şi îi va dori alesului său să fie fericit cu altă persoană.

Pentru multi Peşti iubirea e sinonim cu cuvântul “ajutor”. Ei trebuie să se simtă doriți şi înțeleși, doar atunci vor fi loiali pe mult timp.

BERBEC

Berbecul – e un semn impulsiv, emotiv, ce se aprinde rapid ca focul. Poate fi vrăjit de ceva frumos şi se îndrăgostește la prima vedere. Pasiunea Berbecului poate spulbera totul în calea sa, însă poate să se stingă la fel de repede cum s-a aprins, dacă Berbecul va simți monotonie.

În relația cu sexul opus Berebecul încearcă să obțină ceea ce-şi dorește, iar dacă se dezamăgește sau relația din careva motive nu-l satisface, atunci fuge. Pe de altă parte, el poate fi absolut loial celei care îi va cuceri cu adevărat inima.

TAUR

Taurul e un semn pasional. Sentimentele apar şi cresc treptat. Dacă se va îndrăgosti, va face totul pentru partenerul său. Taurul e foarte sensibil, sentimental şi romantic. Îţi va jura fidelitate până la moarte şi va cere același lucru de la tine.

Este gelos, însă dacă îşi găsește fericirea, este o persoană foarte gingașă şi loială până la final. Iubirea lui durează mult.

GEMENI

Dacă Gemenii se jură că te iubesc, nu ar trebui să-i crezi pe cuvânt. Ei nu sunt mincinoși, ci foarte schimbători. Să iubești un Gemeni e simplu şi plăcut, însă nu ar trebui să te oferi sentimentului cu toată pasiunea, pentru că emoțiile puternice îl sperie.

Este un semn imprevizibil, care nu e în stare să-şi prezică emoțiile. Reprezentanții acestui semn au o atitudine ușoară faţă de viaţă, iubirea – nu e o excepție, deseori pentru ei e doar un joc. Plictisitor lângă Gemeni nu va fi niciodată, cu siguranţă!

RAC

Racul nu-şi imaginează existența fără iubire, pentru că este cel mai sensibil şi vulnerabil emoțional semn zodiacal. Racul întotdeauna e un romantic, un visător care caută iubirea ideală. Iubind, devine gingaș şi loial.

Pentru Rac lucrul cel mai prețios este casa şi familia.Respectiv ei se pot simți foarte fericiți sau nefericiți dacă nu se va realiza în acest domeniu.

Racul tinde să se subordoneze în totalitate partenerului său. În cazul în care Racul este iubit, el este ideal. Şi invers, dacă simte răceală și indiferență, devine o persoană foarte dificilă.

LEU

În viața Leului iubirea joacă un rol important. El e romantic, sentimental, așteaptă adorare şi închinare. Iubește florile, cadourile, mesajele de iubire. Deși Leul ține cont de opinia publicului, pentru iubire e gata să facă tot.

Leul se consideră un rege, de aceea şi cerințele sunt corespunzătoare. Dacă îşi va găsi jumătatea – în viața lui va fi sărbătoare. Iubita lui se va scălda în adorație.

Lucrul cel mai important pentru Leu – să nu sacrifice dragostea şi să încerce să depășească vanitatea, atunci când alegerea e făcută.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt duale şi contradictorii, reci şi în același timp emotiv. Pasiunea o percepe ca pe o durere sufletească, pe care rațiunea neapărat trebuie s-o vindece. Fecioara îşi analizează sentimentele, pune totul în ordine, încearcă să-şi “recupereze” iubirea cu ajutorul rațiunii şi îndoielilor, atribuindu-i iubitului tot felul de defecte.

Fecioara e laconică, ea nu-ţi va jura iubire. Îţi va demonstra iubirea prin fapte. Este un semn zodiacal foarte pretențios. Îşi doreşte o astfel de relaţie , unde se pune accentul pe onestitate, curățenie şi afecțiune, iar dacă acest lucru nu-i reușește, atunci preferă singurătatea.

BALANŢĂ

Caracteristica de bază a Balanței – abilitatea de a se înțelege bine cu oamenii, de a place în societate. Balanţele de obicei nu se îndrăgostesc la prima vedere, însă în același timp sunt gingașe şi sentimentale.

Ele nu pot sta mult timp în singurătate, au nevoie de comunicare.Mai mult decât alte semne zodiacale, Balanțele au nevoie să fie într-o relaţie pentru a se simţi complete.

Nu e un semn care cucerește, Balanțele preferă ca ele să fie alese. În caz contrar îşi vor spune “nu e soarta” şi vor merge să-şi caute norocul în altă parte.

SCORPION

Scorpionul posedă o energie nemărginită, de aici şi atracția pentru senzații tari, extremități şi excese, inclusiv iubirea. Scorpionul e pasional, iubirea lui e puternică şi spulberă tot în calea sa. Nu-şi permite să fie învins, de aceea merge până la final către obiectivul său.

Caracteristica negativă a Scorpionului este gelozia. Ea apare chiar şi acolo unde nu există motive de a suspecta partenerul de infidelitate. Nu e dispus să-şi arate sentimentele în public.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul – e semnul burlacilor, mai puțin decât alte semne zodiacale sunt predispuse să se căsătorescă. Iubirea pentru ei este sport, aventuri şi cucerire.

O astfel de abordare pentru iubire poate dura foarte mult timp, până când Săgetătorul nu se va îndrăgosti cu adevărat. Este un semn independent, iubitor de libertate. Când Săgetătorul iubește, nu consideră că semnează vreun contract.

De aceea el preferă să rămână cu acel partener, care nu are maniere de proprietate. Săgetătorul deasemenea nu suportă scandalurile, nu suportă să lămurească lucrurile.