Andreea Bălan a anunțat: “Vom avea…

Andreea Bălan a surprins pe toată lumea când a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată în cinci luni, iar în această seară a dezvăluit că va avea încă o fetiță.

Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva” a declarat la Xtra Night Show că Ella va avea o surioară.

“Am avut o presimțire de la prima sarcină. Acum un an am spus că nu dau hăinuțele Ellei pentru că vom avea o fetiță”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii de la Antena 1.

“Am o stare mult mai bună decât la prima sarcină. Acum sunt mult mai echilibrată și mult mai relaxată. Nu mi-e frică de absolut nimic. Și mă bucur că nu mi-e atât de foame ca la prima sarcină”, a declarat Andreea Bălan.

În urmă cu o săptămână, Andreea Bălan și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru a doua oara, printr-o postare pe pe blogul său.

Aceasta a declarat că se simte foarte bine și că nu va renunța deocamdată la concerte.

“Eu știu ce restricții am. În luna a opta te oprești, pentru că vibrațiile de pe scenă te pot face să naști prematur, de aceea mă voi opri după Revelion.

Am deja programate concertele pentru Revelion, până atunci o să cânt, am și filmări, fac aceeași activitate. După Revelion mă opresc, la începutul lunii martie nasc, apoi fac două luni pauză. În aprilie sunt înapoi cu un nou show la care lucrez acum”, declara cântăreața în urmă cu câteva zile.