Alimentele pe care nu trebuie sa le pastrezi in frigider

Nu trebuie să păstrăm la frigider toate legumele și fructele, deoarece pentru unele frigul nu e bun, își pierd din vitamine și gustul bun.

Azi vă prezentăm care sunt alimentele care nu trebuie păstrate la frigider.

1. Ceapa

Ceapa se simte bine și la frigider, dar dacă o păstrăm la frigider, se înmoaie, va fi fără gust și se poate mucegăi. Ceapa se păstrează cel mai bine într-un loc uscat și întunecat.

2. Avocado

Avocado este cel mai gustos dacă este bine copt, iar dacă îl păstrăm la frigider, nu se va coace. Avocado se păstrează la temperatura camerei.

3. Cartofi

Cartofii îi păstrăm în loc răcoros, în pungi de hârtie sau în cutii. Așa nu își vor schimba gustul și se păstrează pentru mai mult timp.

4. Roșile

Dacă păstrăm roșile la frigider, își ivor pierde gustul și își vor schimba textura. Cel mai bine se păstrează într-un loc răcoros, unde nu ajunge prea multă lumină.

5. Cafea

Cafeaua absoarbe toate mirosurile și umezeala, de asta dacă o păstrăm la frigider, vom avea cafea „cu toate gusturile”, în loc de cafea aromată, neagră și gustoasă. Cafeaua cel mai bine se păstrează la loc răcoros.

6. Usturoi

Usturoiul se strică foarte repede dacă este păstrat la frigider. Într-un loc uscat și răcoros se păstrează chiar și 2 luni.

7. Sosuri cumpărate de la magazin

Nu toate sosurile se pot păstra la frigider, trebuie să cititm cu atenție eticheta aflată pe sticlele sosurilor.

8. Fructe verzi

Fructele verzi le păstrăm prima dată la temperatura camerei, iar după ce s-au copt foarte bine, le putem pune la frigider.

9. Pepene

Pepenele tăiat se poate păstra la frigider, dar cel întreg nu.

10. Miere

Dacă păstrăm mierea la frigider, se va zaharisi și nici gustul nu va mai fi același.

11. Pâine

Dacă punem pâinea la frigider, se va mucegăi din cauza umezeli.

Frigiderul este foarte important și util în viața noastră, dar trebuie să fim foarte atenți la ce produse păstrăm în el!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *