Alexandra Dinu are o viață perfectă lângă iubitul ei în America: «Este alături de mine mereu»

Alexandra Dinu a povestit pentru prima dată despre iubitul ei din America cu care locuiește împreună. Actrița are parte de multe colaborări cinematografice și a mărturisit că deși nu are onorarii foarte mari, ea reușește să se întrețină doar din actorie și are destui bani pentru a-i oferi fiului ei tot ce are nevoie.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au fost căsătoriți timp de doi ani, însă în urmă cu 15 ani ei au ales să divorțeze, chiar dacă au împreună un copil. Mari, fiul lor, locuiește alături de Alexandra Dinu și partenerul ei, regizor de filme.

„Eu trăiesc doar din filme acum. Nu e cazul meu să am un onorariu mare, dar suficient cât să-i ofer totul lui Mario. Mie îmi place să călătoresc, să mă ocup de educația lui Mario.

(…) În America stau cu partenerul meu și cu Mario. Îl cheamă Jeffrey, e american, nu e actor. Mergem în vacanțe împreună și este alături de mine mereu”, a declarat Alexandra Dinu la tv.

De ziua ei, Jeffrey i-a transmis un mesaj foarte emoționant. „Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri.

Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea, căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou, așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce.

Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște… asta dacă vă lasă să o faceți.

La mulți ani, dragostea mea. Tânără de 28 de ani (Alexandra a împlinit 37 n.r.) și cu atât de multe de dăruit lumii. Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am.

Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a fost mesajul lui Jeffrey pentru actrița din România.