7 Lucruri pe care femeile le fac atunci cand tradeaza

Nimanui nu-i place sa fie inselat si cu atat mai mult barbatilor caci simt ca ego-ul le este tradat. Sunt multe semne pe care iubita ta le poate da daca te inseala. Iata cum iti poti da seama cu usurinta.

1. Este cicalitoare in cea mai mare parte a timpului

Daca iubita ta se leaga de orice mic amanunt ca sa initieze o cearta sau sa-ti faca un repros, se supara din nimicuri si aproape ca isi cauta un motiv de despartire, este foarte posibil sa te insele.

2. Dintr-o data, incepe sa vorbeasca despre „prieteni”

Iubita ta iese din ce in ce mai des cu „prietenii” sau „prietenii” sunt cei care ii propun diverse activitati, fara sa-ti spuna exact care sunt acesti prieteni, fara sa-ti numeasca pe cineva asa cum facea inainte?

Nu este foarte greu sa iti dai seama ca acesti „prieteni” sunt, de fapt, o singura persoana, un alt „el” cu care te inseala.

3. Se intereseaza de programul tau in amanunt

Din senin ti se pun tot felul de intrebari referitoare la programul tau? Cat stai in cutare loc, cand ajungi acasa, ce planuri ai in zilele ce urmeaza? Inainte de a te simti flatat de acest interes, ia in considerare faptul ca motivatia ar putea fi cu totul si cu totul alta.

4. Pare preocupata de anumite ganduri la care tu nu ai acces

Te uiti la ea si vezi ca nu e acolo. Parca mintea ei este cu totul si cu totul in alta parte, una departe de cea a realitatii, una indepartata de tine.

Este foarte posibil ca partenera ta sa se gandeasca la situatia in care se afla si la cum sa-ti puna ca si-a gasit pe altcineva si ca-si doreste sa va despartiti.

5. Nu-ti ofera raspunsuri pertinente intr-o conversatie

Daca simti si tu ca este mai rece, mai distanta, ca nu iti mai ofera aceeasi atentie si decizi sa o intrebi ce s-a intamplat, daca te mai iubeste sau daca si-a gasit pe altcineva, iar ea iti ofera raspunsuri vagi, ambigue sau….doar tacere, este clar ca te-a inlocuit deja.

6. Nu mai exista romantism in pat

Nici macar nu te mai saruta inainte de culcare, nu-ti mai ofera o imbratisare sau orice semn de gingasie, asa cum obisnuia sa faca? Este cazul sa iti pui un semn de intrebare.

7. Isi ascunde tot timpul telefonul

Acest comportament este cel care aproape confirma ca te inseala. Daca simte nevoia sa ascunda, inseamna ca are ceva de ascuns, poate mesaje de dragoste pe care si le trimite cu un alt barbat…

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *