20 de citate motivationale rostite de cele mai puternice femei ale lumii

Faptul ca ne confruntam cu diverse probleme face parte din viata, insa trebuie sa tinem mereu capul sus si sa incercam sa trecem peste necazuri pentru ca ele ne intaresc caracterul.

Sa nu crezi ca esti singura care se loveste de obstacole, chiar si personalitatile si starurile pe care le admiram au trecut prin situatii dificile uneori. De la ele insa trebuie sa invatam cum sa ne comportam in astfel de momente.

Ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, 20 de citate depsre femei puternice pe care sa nu le uiti niciodata si dupa care sa te ghidezi atunci cand iti va fi mai greu!

Curajul inainte de toate

1. Imi place sa fiu o femeie puternica atunci cand ies in lume, pentru ca asa sunt de fapt. Totusi, in acelasi timp, sunt o femeie care are necazuri, care trece prin momente dificile, dar care si are perioade foarte bune. (Katy Perry – solista)

2. Sunt o femeie puternica fie ca am alaturi pe cineva, fie ca nu, fie ca am jobul asta sau nu, fie ca port colanti sau nu. (Queen Latifah – solista)

3. Nu trebuie sa te comporti ca un barbat pentru a fi o femeie puternica. (Mary Elizabeth Winsted – actrita)

4. John si eu am fost norocosi pentru ca mama noastra noastra era o femeie puternica, avea asteptari mari si o morala impecabila. Ne-a incurajat sa facem ceea ce ne-a placut, fara a ne gandi la ceea ce si-ar fi dorit altii de la noi. (Caroline Kennedy – ambasadoare)

5. Daca vrei sa auzi ceva spunandu-se, increde-te intr-un barbat; daca vrei ca ceva sa fie facut, roaga o femeie. (Margaret Thatcher – om politic)

6. O femeie puternica intelege ca niste calitati precum logica, puterea de decizie si forta mentala sunt la fel de feminine ca si intuitia si inteligenta emotionala. Ea pretuieste toate calitatile cu care a fost inzestrata. (Nancy Rathbun – autoare)

7. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu genul de femeie fatala. Chiar si cand eram doar o fetita, eu imi doream de fapt sa fiu femeie in toata puterea cuvantului. (Diane von Furstenberg – designer)

8. Sunt puternica, sunt ambitioasa si stiu exact ce imi doresc de la viata. Daca asta ma face o femeie rea, OK. (Madonna – solista)

9. Feminista este acea persoana care recunoaste egalitatea dintre femei si barbati. (Gloria Steinem – jurnalist)

10. Feminismul nu inseamna ca femeile preiau puterea. Femeile sunt deja puternice. Este vorba despre modul in care aceasta forta este perceputa de catre ceilalti. (Malala Yousafzai – militanta pakistaneza)

11. Traiesti o singura data, dar daca traiesti asa cum trebuie, este suficient. (Mae West – actrita si cantareata)

12. Defineste succesul in functie de viziunea proprie, obtine-l luptand dupa regulile proprii si asigura-te ca esti mandra de felul in care traiesti. (Anne Sweeney – presedintele Walt Disney)

13. Cand o usa catre fericire se inchide, se deschide o alta. Adesea, insa, ne uitam atat de multa vreme la usa care s-a inchis, incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis. (Hellen Keller – autoare)

14. Nu cred in vina, ci cred in a trai urmandu-ti impulsurile cata vreme nu ranesti intentionat o alta persoana si nu ii judeci pe cei de langa tine. Cred ca ar trebui sa traiesti liber. (Angelina Jolie – actrita)

15. In fiecare zi, fa cate un lucru de care te temi. (Eleanor Roosevelt – fosta prima doamna a USA)

16. O femeie a carei voce se aude este, prin definitie, o femeie puternica. (Melinda Gates – femeie de afaceri)

17. Femeile, asemenea barbatilor, ar trebui sa incerce sa faca imposibilul, iar daca esueaza, acest lucru ar trebui sa fie o provocare pentru ceilalti. (Amelia Earhart – pioniera in aviatie)

18. Cred in roz. Cred ca rasul este cea mai buna metoda pentru a arde calorii. Cred in sarut. Cred ca trebuie sa fiu puternica atunci cand lucrurile nu merg asa cum trebuie. Cred ca fetele fericite sunt cele mai dragute. Cred ca maine este o alta zi si cred in miracole. (Audrey Hepburn – actrita)

19. Intotdeauna am facut cate ceva pentru care nu eram complet pregatita. Cred ca asa poti evolua. Cand vine acel moment in care spui “Nu sunt sigura ca pot face asta”, dar te straduiesti sa treci de acele momente, atunci inseamna ca ai reusit. (Marissa Mayer – director Yahoo)

20. Sunt neinfricata, nu ma plang. Chiar si cand se intampla lucruri ingrozitoare, eu merg inainte. (Sofia Vergara – actrita)

Inspira-te din spusele personalitatilor care au facut ca aceste citate despre femei sa fie celebre si te vei transforma intr-o persoana puternica, capabila sa treaca de orice obstacol pe care soarta i l-a scos in cale.