10 lucruri interesante despre nativii din zodia Berbec

Berbecul – primul semn în constelația cercului zodiacal.

Fiecare semn zodiacal este unic după trăsăturile sale de caracter. Nativii din zodia Berbec sunt persoane neobișnuite și impulsive, cu un set întreg de caracteristici destul de interesante.

Iată 10 lucruri curioase despre Berbeci:

1. Foarte puțini reprezentați ai acestui semn zodiacal îi permit interlocutorului să spună ce are de spus. Întrerup deseori interlocutorul, ceea ce este extrem de enervant.

2. Berbecul niciodată nu te va provoca la conflict, el îţi va spune totul direct, însă dacă îl vei ataca primul, vei întâlni o rezistenţă puternică.

3. Aproape fiecare persoană născută în această zodie ar vrea să înjure astfel încât să-şi exprime clar şi complet toate emoțiile şi intențiile. Se pare că aceştia nu pot construi un discurs agresiv. Preferă să treacă imediat la pumni.

4. Mulți cred că Berbecii sunt necruțători, însă nu este aşa. Ei pot deveni cei mai atenți şi cei mai buni prieteni, taţi, mame, bunei şi bunici, frați sau surori. Ei uită rapid de supărare şi sunt amuzanți când se înfurie.

5. Berbecii urăsc durerea de dinți, mai mult decât oricine altcineva. Se tem de ea şi se înfurie că nu pot face nimic cu aceasta.

6. Berbecii adoră să aducă bucurie oamenilor, fără să aștepte ceva în schimb. Le place să urmărească cum persoana se bucură de cadoul, zâmbetul, compania sau grija lor. Berbecii sunt prieteni foarte buni.

7. Berbecii nu știu să piardă.Chiar dacă vor pierde, vor găsi o sută de scuze de genul: “nu eram în formă”, “mă durea degetul” etc. Nu vor să te scoată din fire – aşa sunt de la natură.

8. Reprezentanții acestui semn zodiacal, mai mult decât alții, pot trăi fără un partener sexual. Ei se concentrează pe muncă sau pe altceva. Desigur nu sunt indiferenți că le lipsește viaţa personală, însă pot avea o perioadă lungă de abstinenţă.

9. Cu acești oameni întotdeauna se întâmplă ceva curios, lucru pe care îl vor povesti prietenilor şi se vor amuza singuri de sine.

10. Berbecii sunt buni. Dacă vrei să găsești cel mai bun om din lume, atunci cu siguranță acesta va fi Berbec.

Nu există un astfel de Berbec care nu ar intra în dispute pentru a-şi dovedi adevărul. Sunt luptători devotați pentru dreptate. Cel mai des sunt avocați, activiști, politicieni sau sportivi înnăscuți. Nu stau pe loc, însă nici prea dinamici nu-i poți numi.